Deși pare greu de crezut, o multifuncțională este utilă pentru compania ta!

Da…știu, nici eu nu am crezut acest lucru la început: de ce să fie utilă o multifuncțională pentru firma mea? Însă pe parcurs m-am convins de eficiența unui asemenea utilaj pentru firmă.

Am pornit de jos, am lucrat într-o companie până în momentul în care m-am decis că ar fi mai bine să deschid și eu o afacere. Era vorba despre o micuță papetărie. Dar era a mea! Mă ocupam de vânzarea produselor de papetărie, de listări alb-negru și color, printări de documente, scanări. Eram mândră de ce reușisem să realizez! Îmi luasem o imprimantă cu scaner și eram sigură că este cea mai bună pe care o puteam achiziționa.

Până într-o zi, când o fostă colegă mi-a lăsat un stick pe care avea un document ce trebuia listat, document ce avea 500 de pagini. Am început eu listarea, dar după aproximativ 100 de pagini a scos un zgomot ciudat și…s-a oprit. Indiferent de ce comenzi i-aș fi dat, nu vroia să mai meargă. Bineînțeles că primul telefon l-am dat la magazinul de unde am luat-o. Aceștia mi-au cerut să o duc să o vadă, iar după ce s-au uitat la ea, au decretat: nu mai funcționează și nici nu mai au ce să îi facă!! Whattt??? Și eu…ce fac acum?

O multifuncțională face treaba să meargă mult mai ușor și mai repede!

multifuncțională

La sfatul unui prieten, am ales închieriere multifuncționale. Fiind la început, nu stăteam atât de bine cu banii, deci nu îmi permiteam să cumpăr una nouă. În orice birou ai lucra, o multifuncțională poate acoperi o parte din activitățile zilnice. Cu acest utilaj îți este acoperit necesarul de printare, dar și copierea, trimiterea de fax-uri, scanarea locală sau către o adresă de e-mail. Exact ceea ce îmi lipsea pentru afacerea mea! O multifuncțională, nu o banală imprimantă. Un ajutor pentru un început de drum! Prețurile au fost foarte bune, fiind incluse și suportul tehnic și consumabilele, dar și instalarea și întreținerea lor.

De reținut este faptul că ofertele de multifuncționale sunt extrem de variate, însă important este să alegem cu grijă exact acel model, care să se potrivească cel mai bine nevoilor noastre. Și mai ales, nu trebuie să cheltuiești o avere pentru o imprimantă cu mai multe funcții pe care știi că nu le vei folosi niciodată.

Ce avantaje ai față de imprimantele simple? Multifuncționalele tipăresc mult mai bine fotografiile, dar și documentele grafice, din punct de vedere calitativ. Cu o multifuncțională poți imprima pe hârtie standard sau cu antet, carton gros, plicuri, etichete și hârtie pentru banner.

Mulțumită acestei multifuncționale am economisit bani! Da…ați auzit bine, nu a mai fost nevoie să cumpăr separat un fax, un scanner și un copiator. Multifuncționala le are pe toate!

Dacă afacerea ta necesită aparate care să te ajute la copiere, la scanare sau la imprimare, atunci nu sta pe gânduri și achiziționează o multifuncțională. Nu-i așa că ai nevoie să economisești timp și bani? Acum ai ocazia! Alege multifuncționala care îți va fi cel mai mare ajutor!

15 comentarii


 1. Uneori as avea nevoie de una si acasa. As mai avea de printat una alta, as mai tipari pentru copii fise de lucru.

  Răspunde

 2. Noi avem o multifunctionala si sa stii ca e mai mult decat utila. Are toate functiile necesare.
  A durat ceva pana sa inteleg cum functioneaza, dar acum ma descurc onorabil! 😀

  Răspunde

 3. In orice firma e nevoie de o multifuntionala de calitate, mereu e nevoie sa scanezi/printezi un document sau sa faci cateva copii. Cred ca nici un director de achizitii nu ar trebui sa fie zgarcit cand e vorba de calitatea multifunctionalelor.

  Răspunde

 4. In orice casa trebuie sa existe o multifunctionala, iar de companii nici nu se pune problema. E implicit. Pai daca imi trebuie o copie xerox dupa buletin, o fac de acasa in avans, nu stau sa alerg prin oras sa caut un centtru de xeroxare. Iar la birou e o necesitate, nu poti trai fara o multifunctionala.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.