Top 6 idei de cadouri inedite pentru sotia ta!

Cautarea unui cadou potrivit pentru o femeie este extrem de grea pentru un barbat care vrea cu tot dinadinsul sa o surprinda intr-un mod placut. De aceea, cand vine vorba de gasirea unui dar pentru o doamna, ideal este ca sotul sa se orienteze in functie de dorintele si de nevoile acesteia. Numai asa va avea siguranta ca a facut alegerea potrivita.

Pentru a-i ajuta pe domnii care vor sa faca alegeri potrivite si sa isi impresioneze placut sotiile, am pregatit o lista cu idei de cadouri potrivite.

Iata ce cadouri ii poti lua sotiei tale de ziua ei:

  1. In mod cert, nu poti merge la sotia ta fara a-i duce flori.  Dacat te-ai  plictisit de banalele buchete de la floraria de la colt, atunci poti sa alegi unul cu totul special, realizat din florile ei preferate. Adauga langa o scrisoare scrisa de tine, din toata inima, si va fi cu adevarat uimita!
  2. Un alt dar care o poate impresiona pe sotia ta il reprezinta un tort personalizat. Cu siguranta, daca va avea scris un mesaj special, aceasta se va emotiona si va fi extrem de fericita. Alege un tort bun, de casa, precum cele de aici si nu vei da gres!
  3. Daca sotiei tale ii place sa gateasca si petrece foarte mult timp in bucatarie, insa cuptorul nu o ajuta intotdeauna sa faca cele mai bune si gustoase preparate, atunci cumpara-i unul nou. Poti consulta gama de cuptoare incorporabile Beko, intrucat aceasta este, de departe, cea mai buna marca. Fara indoiala, ii vei face o mare bucurie celei mai importante femei din viata ta, caci ea nu se va mai chinui cu vechiul ei cuptor!
  4. Daca partenera ta de viata este foarte stresata si se simte coplesita de toate lucrurile pe care le are de facut atat acasa, cat si la birou, cu siguranta o vor incanta cateva sedinte de masaj. Gasesti sedinte de masaj relaxare pe Bioestetika.ro la preturi excelente! O sa observi chiar tu cat de bine se va simti sotia ta, dupa ce va beneficia de acest rasfat binemeritat.
  5. Intrucat absolut toate femeile iubesc bijuteriile si niciodata nu au prea multe, te poti orienta catre un set format din cercei si colier sau chiar catre un inel frumos. Presupunand ca stii deja care sunt culorile ei preferate, te vei orienta foarte usor. De asemenea, ar trebui sa le alegi si in functie de stilul ei vestimentar. Daca ii place sa se imbrace elegant, atunci cauta un set care ii va oferi rafinament.
  6. Un city-break in orasul ei preferat este un alt cadou inedit, care o sa ii placa la nebunie. Ideal este sa te orientezi cu cateva luni inainte, pentru a prinde cele mai bune oferte. De asemenea, trebuie sa te asiguri ca in perioada aleasa nu aveti altceva planificat, astfel incat sa nu fiti nevoiti sa anulati.
  7. In cazul in care sotiei tale ii place sa citeasca foarte mult, insa nu stii ce carti sa ii iei, atunci opteaza pentru eReader si sigur va fi mai mult decat incantata de acesta! Astfel, ea va putea citi oriunde fara nicio problema si fara a mai cara carti imense tot timpul in geanta. Bineinteles, acest dispozitiv este potrivit in cazul in care este adepta cartilor in acest format.

Prin urmare, gasirea unui cadou potrivit pentru sotia ta s-a putea sa nu fie chiar atat de dificila pe cat ti se parea la inceput. Acorda atentie nevoilor ei, gusturilor, dorintelor si sigur vei face alegerea potrivita!

 

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.