Un cadou inedit, răsfăț pentru iubitul tău!

Într-una din zile m-am întâlnit cu o fostă colegă de birou. Plecase de câțiva ani de la noi, dar rămăsesem destul de apropiate. Ne sunam, ne vizitam, ieșeam împreună la cafea și la o ședință de shopping. De data aceasta, ne-am întâlnit întâmplător, dar am hotărât să bem o cafea, în timp ce ne puneam la curent cu noutățile. Ce am mai făcut, ce ne-am mai cumpărat, unde vrem să mergem în concediu.

Mi-a spus că peste o săptămână va fi ziua iubitului ei și i-a luat foarte mult timp pănă s-a decis asupra cadoului. Era foarte bucuroasă și abia aștepta să își surprindă iubitul. „Dar în ce constă cadoul?” am întrebat-o curioasă. „Ei bine…îi voi oferi cadou o ședință de masaj erotic„, îmi spune chicotind. „O…ce? Cum adică îi oferi cadou masaj erotic? Nu pot să cred!” „Ei hai…nu te mai gândi doar la erotism, eu vreau să îl răsfăț…muncește prea mult, este foarte stresat…”.

Masaj erotic

Un cadou inedit, nu-i așa?

Păi eu așa am crezut inițial. Însă am înțeles că un astfel de masaj are beneficiile lui. Oferă relaxare și o destindere completă, oferită de o maseuză care știe foarte bine ce are de făcut. Majoritatea, așa cum am fost și eu la început, avem anumite prejudecăți în ceea ce privește aceste saloane. Însă am înțeles de la ea că un asemenea salon nu este un paravan pentru altfel de activități…Nu, vă înșelați amarnic! Fetele care știu pentru ce sunt acolo, muzica ambientală care te relaxează sunt un cadou minunat pentru iubitul tău. Cu siguranță ora la masaj va trece foarte repede, iar iubitul îți va mulțumi pentru această relaxare.

După ședința de masaj, prietena mea a pregătit o cină romantică la lumina lumânărilor, fiind sigură pe reușita surprizei ei. Declarația de dragoste pe care o scrisese pe un bilețel parfumat era ultima bifată de pe listă. Mi s-a părut un cadou original, mă gândeam oare eu aș fi organizat o astfel de surpriză pentru soțul meu? Dacă nu mi-ar fi explicat ce reprezintă și ce presupune, probabil că nu!

Trebuie să recunoaștem că atunci când auzim cuvântul salon erotic, salon de masaj erotic, ne gândim la altfel de masaj…am dreptate? Asta pentru că suntem atât de închiși la minte și nu vrem să acceptăm nimic ce nu știm din bătrâni. Cu un astfel de cadou îi vei demonstra iubitului că nu există deloc gelozie în sufletul tău. Iar dacă va fi mulțumit de relaxarea pe care o va avea după un masaj, trebuie să știi că există varianta de masaj și pentru cupluri. Astfel, vă puteți destresa împreună, bucurându-vă de momentele de răsfăț.

Ei…ce spuneți doamnelor? I-ați oferi soțului / iubitului un astfel de cadou? Ați lăsa prejudecățile deoparte și l-ați trimite la o oră de relaxare deplină?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.