Tu ştii la ce service auto să apelezi atunci când ai nevoie de o revizie a maşinii?

Maşina este considerată de către un şofer ca fiind un membru al familiei. Dacă se îmbolnăveşte, este necesar să mergi cu ea la doctor, nu? Ei bine, în acest caz doctorul este acel service auto în care ai încredere.

Având în vedere cât de multe service-uri auto există, trebuie să apelezi la cel pe care tu îl consideri cel mai bun pentru maşina ta. La fel s-a întâmplat cu soțul meu atunci când a căutat un service auto pentru odorul lui. Şi l-a găsit. Este vorba despre un service auto sector 3 Bucuresti, unde a descoperit oameni extraordinari, profesionişti. Pe mâna acestor experți şi-a lăsat cu încredere bijuteria!

De ce să apelezi la f5auto.ro?

După cum vă spuneam, în momentul în care te urci în maşină, este necesar să fii sigur ca vei călători în siguranță. Pentru asta, ai nevoie să ştii că beneficiezi de cele mai bune piese la maşină. De asemenea, revizia este extrem de importantă. De aceea ai nevoie de un service auto, dar nu orice service, ci de cel mai bun.

Service-ul f5auto.ro oferă servicii de întreținere dar și reparații, pentru orice model auto. Fiind deschis recent, service-ul este dotat cu o aparatură nouă si modernă. Astfel operațiunile desfășurate asupra mașinii pot fi urmărite din sala de așteptare, prin intermediul camerelor de supraveghere montate în service.

Ai nevoie de o revizie periodică? Trebuie să ştii că mecanicii de la f5auto ro înlocuiesc elementele direcție (reglând și geometria direcției), suspensie, frâne, ambreiaje, distribuții etc. Serviciile de calitate se îmbină cu prețuri corecte, astfel încât oricine poate apela la acest service auto.

Întotdeauna vom găsi aici produse de calitate şi în acelaşi timp, cel mai mic preț de pe piață. Echipa va încerca mereu să ne îndrume într-un mod cât mai eficient către piesa de care avem nevoie.

Se pune accent pe comunicarea cu clientul, rezolvarea tuturor problemelor precum şi satisfacerea nevoilor şi a cerințelor acestuia.

Tu la ce service auto apelezi când ai nevoie de o reparație sau pur şi simplu de o revizie a maşinii? Există un service la care mergi întotdeauna sau apelezi de fiecare dată la un alt service?

12 comentarii


 1. Noi am apelat la un service in apropiere de casa, pana anul trecut.
  A murit patronul (barbat in floarea varstei care a facut infarct) si sotia lui a intrat in stare de soc, a inchis service-ul.
  De 2 saptamani am aflat ca a inchiriat service-ul si am dus masina la ei.
  Din fericire mecanicii sunt aceeasi, deci stim ca masina e pe maini bune.

  Răspunde

 2. Masinile noastre sunt verificate de viitorul fin, care lucreaza intr-un service. E pasionat si tare harnic, ne lasam masinile pe mana lui. Suntem tare multumiti.

  Răspunde

 3. Cu aceste probleme nu am nici o treaba, asta pica in sarcina sotului. Si, pacat ca suntem din provincie ca altfel sigur mergea la acest service cu masina.

  Răspunde

 4. Am patit si eu o problema grava u maina in Bucuresti si chiar nu stiam la cine sa apelez. Imi este de mare ajutor aeticolul tau pentru ca acum stiu la cine voi apela in caz de nevoie

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.