Mama e numai una…durerea de mamă nu o poate simți nimeni așa cum o simte ea!

MAMA! Rămâne însărcinată, aduce bebelușul pe lume, îl crește, îl educă…Și se bucură când își vede copilul mare, realizat. Întodeauna se gândește la pruncul ei, o mamă face tot ce îi stă în putință să îi dea cea mai bună educație. Dar se așteaptă să își ia ea rămas bun de la copil…să se ducă ea prima, nu copilul.

mama

“Mama este banca la care ne depunem toate rănile și toate grijile.”

Thomas De Witt Talmage

Dar oare ce simte o mamă care își îngroapă copilul? Cât de îngrozitor trebuie să fie! Am tot urmărit cazul Ilenei Ciuculete…am plâns de fiecare dată când o vedeam pe mama ei, bătrână, cum o striga…cum o plângea. Este o durere mare, o durere prin care nici o mamă…nici un părinte nu trebuie să treacă.

Un copil este totul pentru mama lui, de îndată ce se naște, el devine universul mamei. Tot ceea ce contează de acum înainte. Tot ceea își dorește o mamă este să fie copilul ei bine, sănătos. O mamă când se roagă, de fiecare dată copilul va fi pe buzele ei…toate rugile către Dumnezeu sunt pentru copilul ei, să fie sănătos. Pentru că asta cerem toți părinții pentru copilașii noștri. Sănătate! Asta este cel mai important nu numai pentru copii, ci pentru toată lumea. Dacă ai sănătate, poți să realizezi tot ce îți dorești. Dar dacă nu ai sănătate…atunci nu ai nimic!

Am rămas și eu surprinsă când am auzit de Ileana Ciuculete…nu mi-a venit să cred. Părea atât de sănătoasă, dar încă o dată ne este demonstrat faptul că aparențele înșeală. Și moartea nu ne ocolește, indiferent cât de cunoscut și de iubit ești, indiferent cât de mulți bani ai. Este normal că mama ei a fost și încă este sub stare de șoc…Trist, dureros…extrem de dureros pentru această bătrânică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.