Primăvara oferim corpului ingrediente naturale pentru îngrijire!

Iubesc primăvara! Primăvara întreaga natură înflorește. Odată cu ea, înfloreşte și starea noastră de spirit. Simțim nevoia să îi oferim corpului o infuzie de energie, de vitamine, dar și de ingrediente speciale.

Şofran, Flori, Floare, Galben, Primăvară, Luncă

Este extrem de important pentru noi să alegem ingrediente naturale de îngrijire a pielii, pentru un ten strălucitor, sănătos și frumos.

Coenzima Q10 pentru fermitate

În acelaşi timp cu procesul de maturizare a tenului, pielea devine mai subțire și mai lipsită de elasticitate. În funcție de timpul petrecut la soare de-a lungul anilor, începe și formarea ridurilor. Însă din fericire, există produse de îngrijire pregătite să încetinească apariția semnelor de îmbătrânire a pielii. Coenzima Q10 este un nutrient produs natural în corp. Ea contribuie la producerea energiei la nivel celular și are un rol antioxidant. Ajută astfel la neutralizarea radicalilor liberi, care reprezintă una dintre principalele cauze ale pierderii aspectului tânăr al pielii.

Ulei de geraniu pentru un efect de tonifiere

Uleiul esențial de geraniu are o aromă unică, florală, care liniștește simțurile. Are proprietăți astringente, datorită cărora are efect de tonifiere a pielii, reducere a aspectului porilor și reglare a producției de sebum. Are și rol antioxidant și anti-microbian, datorită căruia menține pielea deopotrivă tânără și curată.

Rezolvă problema acneei cu ajutorul apei de hammamelis

Puternicele proprietăți antioxidante și astringente ale apei de hammamelis sunt recunoscute pentru efectele sale de accelerare a vindecării pielii. Aceasta previne apariția semnelor îmbătrânirii, opreşte deteriorărea corpului la nivel celular și elimină bacteriile care trăiesc în porii pielii. Indiferent de vârstă, acneea poate fi o problemă, iar apa de hammamelis este unul dintre cele mai bune remedii, în astfel de situații. Ea contribuie la reducerea inflamației, a sebumului și a aspectului înroșit al pielii. În cazul persoanelor cu tenul gras, are rol în echilibrarea nivelului de pH al pielii și în hrănirea acesteia, fără a-i conferi un aspect uleios. “Pune umărul“ la oprirea dezvoltării punctelor de grăsime și a celor negre.

3 comentarii


  1. Salut, voiam doar sa iti spun ca ai gresit titlul articolului: „Primăvara oferim copului”, cred ca voiai sa zici „corpului” nu? Apropo, unde gazduiest acest site ?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.