Oare ce au în comun o sută de nume? O sută de povești de viață diferite…

„Tu ai fost singura persoană care a spus că nu se teme să zboare, ci că de fapt îți e teamă că s-ar putea să nu reușești să zbori”

Așa îi spusese prietena ei, care se afla pe patul de spital. Îi luase o lună să vină să o viziteze. Îi era frică de spital…își dădea seama că o viață era pusă la încercare și avea să fie pierdută în ghearele morții. Cu greu se putea uita în ochii albaștri ai lui Constance. Ochii aceia plini de viață…părul începuse să îi crească din nou, însă numai pe câteva suprafețe neregulate, toracele îi ieșea în evidență de sub pijamaua urâtă a spitalului.

Kitty este o jurnalistă, pentru care a spune o poveste nu înseamnă neapărat a scoate artileria grea și a pleca într-o misiune periculoasă de demascare a unei minciuni. E suficient să ajungă la miezul a ceea ce este real.

Kitty îi datora succesul lui Constance. Aceasta fusese alături de ea încă de la început, o îndrumase, o sfătuise și îi dăduse libertatea de a își găsi propria voce și a lua decizii.

Decizii bune? Decizii greşite? Oare cine hotărăşte acest lucru?

Se simte la o răscruce a vieții ei, emisiunea ei devine un eşec. Toată lumea o urăşte pentru ce i-a făcut domnului profesor, Constance este pe moarte…După ce aceasta moare, se simte a nimănui. Mai ales că cei de la redacție sunt presați şi ei să o dea afară pentru eşecul din televiziune şi pentru că anumiți sponsori nu vor să îşi asocieze numele cu al ei.

După moartea lui Constance, găseşte o listă cu 100 de nume. Acesta era subiectul pentru acel articol pe care Constance nu mai reuşise să îl scrie. O sută de persoane diferite, fiecare cu povestea lui de viață.

Dar cine sunt aceste persoane? Ce au ele în comun? Are doar două săptămâni pentru a face legăturile şi a scrie articolul. Oare va reuşi?

Este o poveste de viață, o poveste al cărui final îl veți afla numai dacă citiți cartea O sută de nume. Cecelia Ahern ne ține din nou cu sufletul la gură, nerăbdători să aflăm finalul cărții. Carte pe care o găsim la Grupul Editorial All, la un super preț.

„Cel mai bun mod de a evada din viața de zi cu zi este să te refugiezi în paginile unui roman de Cecelia Ahern.“ – Glamour

18 comentarii


  1. Nu am citit cartea dar pare atat de trist subiectul incat nu stiu daca as putea s-o citesc. Mie imi plac cartile putin mai … vesele 🙂

    Răspunde

  2. Nici eu nu cred ca am citit ceva de la Cecilia dar am vazut ca foarte multa lume citeste. Am cateva carti de ale ei in biblioteca virtuala si cred ca o sa incep sa citesc de luna viitoare.

    Răspunde

  3. De la o vreme incoace numai de autoarea asta citesc si nu stiu de ce ma incapatanez sa nu citesc nimic de la ea :)) Unele recenzii mi-au placut, dar ceva ma impiedica sa o aleg.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.