Pe Vitan Auto găsești anunțuri auto care sigur te interesează!

Vrei o mașină, te interesează o marcă anume? Vino pe Vitan Auto și vei găsi foarte multe anunțuri auto interesante, vei avea de unde alege. Cine este Vitan Auto? Târgul Vitan este un spaţiu comercial civilizat, în București, demn de o capitală europeană Este cel mai mare târg auto din Europa, ce se întinde pe 6 ha, din care 5 ha sunt platforme betonate şi amenajate.

Asigură un cadru civilizat de comerţ de piese auto, precum şi organizarea săptămânală a celui mai mare târg cu vânzare de maşini noi şi second-hand şi simultan a unui târg de lucruri diverse. A devenit astfel cea mai ieftină distracţie duminicală a bucureşteanului.

Ce găsim aici?

 • Peste 300 de spații comerciale de piese și accesorii auto
 • Sâmbata și duminica târg de bunuri la prețuri negociabile
 • 3000 de autoturisme și autovehicule expuse la vânzare
 • 50 de standuri și magazine de anvelope noi și second hand
 • Vulcanizări și service-uri de roți
 • Terase și restaurante
 • Centre de foliere auto
 • Centre pentru încheierea actelor auto, asigurări, RCA
 • Centre de diagnoză auto computerizată
 • Spălătorie auto performantă
 • Peste 25 de căsuțe cu produse tradiționale și ecologice provenite din toată țara.

Ce mașină te interesează? Vino la Vitan Auto și o vei găsi cu siguranță!

La un moment dat, cu toții ne dorim o mașină. Fie că este prima noastră mașină sau vrem doar să o schimbăm pe cea veche, am vrea să dăm cât mai puțini bani pentru asta. Iar una nouă…nu toată lumea își permite să dea atât de mulți bani pe o mașină nouă. De aceea, o mașină second-hand este căutată de foarte multe persoane. La târgul Vitan Auto găsim tot felul de mașini, la prețuri foarte bune, mașini pe care le putem testa și verifica înainte de a le cumpăra.

O mașină, o necesitate!

Deși nu am permis de conducere, mașina este o necesitate pentfru noi. Și pentru că soțul meu urmează să plece în deplasare și va fi foarte greu pentru mine să mă decurc cu un copil la școală și unul la cămin. Dimineața este foarte greu cu cea mică, care se trezește destul de greu și nu vrea să meargă deloc pe jos…doar în brațe. Plus că…ghiozdanul celei mari este destul de greu pentru spatele ei firav, deși este doar în clasa prgătitoare. Așa că, am discutat cu soțul meu și cea mai bună soluție este să fac școala de șoferi și să îmi iau permisul, astfel încât să nu mai depindem de maxi-taxi sau de autobuze. Sper să am noroc, să am încredere în mine și să demonstrez că pot să îl iau. Nu m-a interesat până acum, pentru că îl avea soțul și sincer…nu mi-a trebuit.

Și pentru că, poate vă interesează și pe voi am căutat online câteva lucruri inedite despre mașini pe care cu siguranță nu le știați, dar le veți citi cu drag aici.

Și nu uitați să vizitați Vitan Auto dacă aveți de gând să vă schimbați mașina, iar portofelul nu vă permite să vă luați una nouă de la reprezentanță. Însă calitatea și prețurile sunt importante, și asta veți găsi aici. 

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.