Un tensiometru digital pentru încheietură – soluția perfectă pentru acasă!

Soluția pentru măsurarea tensiunii acasă o găsim la tensiometre digitale de încheietură. Tensiunea arterială (TA) este presiunea exercitată de coloana de sânge asupra peretelui vascular în timpul contracției și a relaxării ritmice a inimii. Aceasta se modifică adesea ca urmare a influenței a diferiți factori. Uneori se impune necesitatea de a o verifica atunci când nu ești acasă. Cel mai bun în această situație este SENDO SMART. Tensiometrul de încheietură Sendo oferă rezultate exacte.

soluția

Tensiometrul Sendo Smart este un tensiometru compact, ce răspunde cerințelor de calitate și durabilitate ale mărcii SENDO. Este un tensiometru de încheietură la preț avantajos.

De ce să alegi Tensiometrul Sendo Smart?

Este un tensiometru de dimensiuni reduse, ceea ce permite transportarea lui în poșetă sau într-un buzunar mai mare. Tensiometrul este prevăzut cu un singur buton: apeși și începe măsurarea.

Tensiometrul Sendo Smart este dotat cu un Protect System, un sistem unic care are ca scop protecția vaselor de sânge subțiri de la încheietura mâinii. Se măsoară în zona brațului, unde vasele de sânge sunt considerabil mai mari, iar modificările acestora nu influențează rezultatul măsurării. Tensiometrul se recomandă persoanelor cu vârste sub 45 de ani, având în vedere faptul că vasele de sânge își modifică structura în timp.

Dacă ai de gând să îți achiziționezi un tensiometru de încheietură la preț avantajos, trebuie să știi că Sendo Smart indică un rezultat exact, având și o garanție de 5 ani.

Tensiometrul Sendo Smart se numără printre acele tensiometre digitale de încheietură recomandate și de specialiști, așa cum putem afla de aici.

Calitate, exactitate, eficiență – tensiometrul Sendo

Pe parcursul a peste 40 de ani specialiștii din Japonia au perfecţionat durabilitatea tensiometrelor SENDO. Calitatea şi exactitatea acestora sunt verificate în baza celor mai înalte standarde profesionale, în cadrul a sute de ore de testări. Rezultatul constă în extraordinara precizie a tensiometrelor SENDO.

Pentru a putea fi măsurată corect tensiunea arterială, este necesar să respecți câteva reguli:

– trebuie să fi așezat, în repaus fizic de minimum 5 minute;
– să nu fi băut cafea sau alcool înainte cu o ora;
– să nu fi fumat în ultimele 15 minute;
– fără stimulare adrenergică exogenă;
– să fi calm și liniștit.

Sănătatea noastră este cea mai importantă, ne influențează viața și nu trebuie să o neglijăm sub nici o formă. Este extrem de important să ascultăm sfatul medicului și să urmăm cu strictețe ceea ce ne recomandă.

De aceea, este foarte important să folosim produse de calitate, performante, iar aparatele de tensiune pe care le folosim trebuie să corespundă din punct de vedere al exactității și eficienței. 

3 comentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.