Mărește biblioteca copilului tău cu cărți pentru copii la prețuri foarte bune!

Copilului tău îi place să citească? Pune foarte multe întrebări și nu ai timp să îl lămurești cu privire la toate lucrurile care îl interesează? Nu te speria…acum există foarte multe cărți pentru copii, care îl vor ajuta să înțeleagă mai bine lumea în care trăim. Noi nu trebuie decât să îi punem la îndemână toate materialele educative de care are nevoie!

Răspunde-i copilului tău la întrebări prin cărțile pentru copii pe care i le cumperi!

Editura Crișan ne pune la dispoziție foarte multe cărți. Proaspăta mămică găsește aici cărți pentru creșterea copilului. o viitoare mămică are posibilitatea de a se documenta încă înainte de a naște bebelușul, găsește răspunsul la multe întrebări pe care le are.

Cartea Bebelușului este un album cartonat, colorat, care cuprinde povestea bebelușului din momentul în care se naște și până la vârsta de un anișor. Este o amintire minunată, pe care mămica o poate face cadou copilului la împlinirea vârstei de 18 ani. Acest album cuprinde toate emoțiile, mămica completându-l periodic cu tot ce i se pare ei important. Astfel există pagină dedicată zilei de naștere a bebelușului, dar și a familiei acestuia. Îi poți face arborele genealogic. Scrii despre primele impresii pe care ți le lasă bebelușul la naștere, despre trăsăturile feței acesteia. Urmează momentul magic al botezului, dar și prima băiță, prima masă, vizitele la doctorul pediatru. Cele mai importante lucruri din viața voastră le vei regăsi aici peste ani…primii pași, primele cuvinte, prima vacanță, dar și prima sărbătoare. Vă veți amuza în privința celor mai hazlii lucruri pe care le-a făcut bebelușul tău.

În fiecare pagină sunt locuri speciale pentru fotografii, dar și locuri pentru o șuviță de păr pe care mămica vrea să o păstreze sau pentru brâțara primită în maternitate. Un lucru foarte frumos pe care mămica va dori să îl păstreze sunt amprentele mânuțelor și ale piciorușelor celor mici. Albumul se adresează atât băiețeilor, cât și fetițelor.

Cărți educative pentru cei mici!

Cărțile educative sunt perfecte pentru fetele mele. Alfabetul, Cuvintele, Culorile, Animale sunt câteva nume de cărți pe care le găsești aici. Îl poți învăța pe copilul tău alfabetul, care sunt animalele care trăiesc la fermă, culorile, numerele. Ai la dispoziție destul de multe cărți, toate educative, astfel încât îi poți pune la dispoziție copilului tău o gamă variată de materiale.

Cărțile sunt scrise într-o formă atractivă, astfel încât să îl atragă pe micul ștrengar. Astfel va avea o plăcere deosebită să îți arate ce a mai învâțat nou sau ce litere știe să scrie, ce cuvinte noi a învățat.

Ascultă povești, uitându-te la fotografii!

Cel mai mult îmi plac cărțile cu formate speciale. Cărțile cartonate, cu măști sau de decupat, cu sunete, cu jocuri/jucării, tridimensionale, cărți-puzzle sau benzi desenate. Tot ceea ce iubește copilul tău vei găsi la Editura Crișan.

Pentru copilașii care iubesc poveștile vă recomand cartea 4 povești clasice cu câte  20 de sunete fiecare. Motanul încălțat, Hansel și Gretel, Muzicanții din Bremen, Jack și vrejul de fasole îi vor încânta peste măsură pe cei mici, dar li pe părinți. Poveștile vor prinde viață mulțumită celor 80 de sunete magice.

Această carte este și o idee perfectă pentru cadou, un copil este atras de cărțile cu desene viu colorat și mai ales de povești. Indiferent că este destul de mare să citească singur sau mămica îi va citi înainte de culcare, îl va îndrăgi tare mult pe Jack, va râde de Motan sau se va teme împreună cu Hans și Gretel.

Pentru toți părinții, Editura Crișan este un mare ajutor. Îi puteți găsi și pe Facebook Editura Crișan sau la numărul de telefon 0729-185333, de asemenea le puteți lăsa un mesaj pe site. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.