Vrei o factură mai mică la curent? Cauți calitate și nu cantitate? Becuri led este soluția!

Cu toții ne dorim o factură mai mică la curent. Vrem să avem o casă luminoasă, o casă economă, casa noastră! Pentru că este extrem de impotant pentru noi românii să încercăm să facem economii la tot ce putem, au apărut becuri led. Acestea au început să fie din ce în ce mai utilizate.

Tu știi care sunt avantajele utilizării de becuri led?

Becurile led oferă o lumină direcţională. Folosite în grupuri, dispozitivele care utilizează led-uri sunt o alternativă ce oferă o lumină de calitate mai bună şi consumă mult mai puţin decât becurile incandescente.

Becurile LED au o durată de viață mai mare. Ele pot fi folosite de două ori mai mult (până la 50.000 de ore) faţă de cele fluorescente şi de peste 50 de ori mai mult faţă de cele incandescente.

Au o rezistenţă crescută. Am auzit că becurile LED sunt rezistente la şocuri şi vibraţii, neavând filament precum cele incandescente.

Eu sunt mulțumită, au o eficienţă superioară. Becurile LED produc o lumină mult mai puternică şi mai apropiată de conceptul de lumină albă.

Becurile LED produc o lumină rece, spre deosebire de becurile incandescente care se încing foarte tare. De aceea, acestea au o eficienţă foarte scăzută. (90% din energia electrică ce le străbate este transformată în căldură, şi numai 10% este transformată în lumină).

Dar principalul avantaj al becurilor led este consumul redus de energie.Consumul său este mai scăzut de 10-15 ori mai mic decât cel al unui bec incandescent.

Bec led 15 W rece

Pentru toate aceste avantaje de care vă puneam, din ce în ce mai mulți români au început să folosească becurile led. Consumul acestora scăzut, durata mare de viață, eficacitatea acestora se numără printre utilitatea becului led. Și mai ales înlocuirea becurilor normale cu aceste becuri.

BEC LED SMD E27 15W RECE

Acest tip de bec led are o putere de 15 W, cu o durată de viață mai mare de 45,000 de ore și o culoare a luminii alb rece 6500K.

Bec led 5W cald

BEC LED SMD E27 5W CALD

Acest tip de bec led are o putere de 5 W, lumina este alb cald 3500K și are o durată de viață de peste 45.000 de ore.

Bec led 9W rece

BEC LED SMD E27 9W RECE

Acest tip de bec led are o lumină alb rece 6500K, o putere de 9W și o durată de viață mai mare de 45,000 de ore.

În momentul în care ne decidem asupra becurilor led, este necesar să avem în vedere o serie de factori. Aceștia ne vor influența modul de alegere al becurilor:
– trebuie să ne gândim pentru ce cameră dorim becul led. Pentru camera de zi, bucătărie sau dormitor. Camerele de zi este nevoie de o lumină mai puternică. Dormitoarele au nevoie de mai puțină lumină.
– ne punem întrebarea ce fel de lumină preferăm. O lumină mai gălbuie sau o lumină caldă, sau o lumină albă, lumină rece.
– trebuie să stabilim ce fel de activități desfășuram în acea cameră. Dacă vrem să citim, să facem teme sau să urmărim televizorul. Dacă citim sau lucrăm ave, nevoie de o putere mai mare, cu mulți lumeni și indice de CRI aproape de 100. Dacă ne uităm la televizor sau discutăm cu prietenii nu este nevoie de o cantitate de lumină mare.
Dacă nu știați, indicele CRI este capacitatea unui bec de a produce lumina astfel încât obiectele din jur să fie percepute ca la lumina naturală. Soarele este luat ca reer, având un indice CRI 100. Toate obiectele au culorile perfecte privite la soare.

Chiar dacă de cele mai multe ori prețul mai ridicat al becurilor led reprezintă un avantaj, ne putem gândi la o investiție. Beneficiile pe care le au aceste becuri led înclină balanța în favoarea lor.

Firma LedBox o puteți contacta telefonic la numărul 0756396763, sau prin email: contact@ledia.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.