Jucăriile din categoria sport & agrement sunt foarte căutate de părinți pentru odraslele lor!

Părinții caută mereu jucării faine pentru copiii lor, iar cele din categoria sport & agrement le fac mereu cu ochiul. Știu ce vă spun, pentru că și eu mă număr printre cei care nu se uită la bani atunci când cumpără jucării pentru copii. Mă interesează în special să fie de calitate și să le fie utile copiilor. Și bineînțeles să le placă fetelor.

Sport & agrement – pentru copiii cărora le place mișcarea, sportul

Copiii au foarte multă energie, iar părinții trebuie să aibă grijă ca aceștia să își consume energia afară. Și unde anume este mai indicat decât în parc? Aici sunt locuri de joacă special amenajate, sunt piste pentru biciclete și role.

Bicicleta copii, pe care o găsim pe globall.ro este perfectă pentru plimbările din parc, împreună cu părinții. Este importantă prima bicicletă pentru copii, trebuie să aibă roțile ajutătoare care dau încredere copilului. Trebuie să fie stabilă și să fie de calitate. Nu ne dorim să rămână vreo roată în timp ce se plimbă, nu? După ce copilul învață să meargă cu bicicleta, roțile ajutătoare pot fi detașate, și copilul se poate bucura de mișcare.

Bicicleta copii

În parcurile unde sunt lacuri de agrement, o barcă de jucărie cu telecomandă este ideală pentru amuzamentul copilului. De câte ori nu ați văzut în parcuri copii cu telecomanda în mână, jucându-se cu o bărcuță? Sau vreun bunic întrecându-se cu un alt bâtrânel cu bărcile cu telecomandă? Nu-i așa că mereu v-ați dorit și voi una? Acum aveți ocazia, pentru că o veți găsi la Globall la un suer preț. Astfel vă veți îndeplini dorințele din copilărie!

Barca de jucarie cu telecomanda

Și să știți că nu am uitat nici de copilașii puțin mai mari și dornici de aventuri. Pentru ei vă recomand un scuter electric, perfect pentru plămbările în aer liber. Perfect pentru cei care își doresc puțină adrenalină…doar puțină. Încărcarea completă a bateriei, permite copilului să se bucure de o plimbare de trei ore liniștită, cu o viteză maximă de 15 km/h.

Scuter electric

Mișcarea, sportul sunt extrem de importante pentru un copil

Cu un copil trebuie să ai foarte mare grijă la ce îi cumperi. Nu trebuie să creadă că i se cuvine orice, însă trebuie încurajat spre sport și mișcare. Acum cu tablete, laptop-uri și telefoane, majoritatea copiilor au uitat ce înseamnă copilăria. Acea perioadă frumoasă care nu se mai întoarce niciodată. O perioadă liniștită, fără griji, cu joc și voie bună. Prietenii, copilării, jocuri frumoase…Când eram eu copil, erau atât de multe jocuri, la care paticipam împreună cu prietenii afară. În vacanțe cu greu ne prindeau părinții în casă…Ne rugau să intrăm la masă…și trăgeam de timp, doar să ne mai jucăm un joc.

Acum stau altfel lucrurile. Prieteniile se leagă online, jocurile sunt la fel online. De aceea este necesar să îi acorzi atenție copilului, cumpărându-i acele jocuri și jucării care să îl scoată din casă.

Și foarte importantă este și mișcarea, sportul, care le prinde atât de bine copiilor mai ales, dar și nouă, adulților. O plimbare cu bicicletele, un alergat ușor seara, un tenis de câmp sau de masă, sunt activități pe care trebuie să le facem cu copiii.

De ce Globall?

Pentru că este importantă colaborarea cu o companie care dorește să ofere produse de calitate, la prețuri bune. Pentru că satisfacerea clienților este extrem de importantă aici. Unde îi găsim? Pe Str. Privighetorilor Nr. 10, Otopeni, Jud. Ilfov, la numărul de telefon 0745 434 433 sau pe email contact@globall.ro. Beneficiați de diferite reduceri, dar și de transport gratuit la o anumită sumă.

Ați auzit de acest site? Vă place să faceți cumpărăturile online sau din magazinele fizice? Care sunt produsele pe care le achiziționați cel mai des din mediul online?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.