Vă recomand Jandarmul din St Tropez, o comedie reuşită, un actor haios!

Jandarmul din St. Tropez este comedia care îți smulge hohote de râs. Acest lucru se întâmplă grație talentului gigantic al inegalabilului Louis de Funes. Foarte rar se întâmplă ca o comedie să nu mă lase să îmi trag sufletul între două hohote de râs. Ei bine, asta se întâmplă cu filmele în care joacă Louis de Funes. Un actor de comedie extrem de bun, foarte talentat.

Jandarmul din St Tropez, o comedie reuşită, grație unui actor mare

Actorul îl interpretează pe inspectorul Cruchot care, după lungi lupte cu gafele profesiei, este avansat în funcție. Pentru a sărbători acest fericit eveniment, el pleacă împreună cu fiica sa către paradis – St. Tropez.
Aici însă, în loc să găsească relaxare, Cruchot se apucă și arestează o plajă întreagă de nudiști pentru atac la pudoare. Gluma se îngroașă însă când Cruchot își descoperă propriul vlăstar implicat într-o situație neobișnuită. Aceasta, rușinată de statutul modest de fiică de polițist, se dă drept moștenitoarea unui bogătan. Speră ca astfel să dea bine în ochii prietenilor de bani gata pe care și-i face la St. Tropez.

Jandarmul din St Tropez

Când va descoperi ca fata sa a intrat într-o filieră de hoți de obiecte de artă, haiosul Cruchot va înnebuni. Se trezește implicat involuntar într-o afacere cu un Rembrandt furat, iar situațiile comice te fac sa râzi cu lacrimi.

Filmul este o comedie foarte amuzantă, mi se pare cea mai bună dintre cele 6 ale seriei cu jandarmul Cruchot. Louis de Funes realizează o interpretare excepțională în rolul jandarmului Cruchot, dovedind un umor realmente molipsitor.

Dacă nu ați văzut încă filmul, în seara asta este la TVR 2, de la ora 20:10, eu vi-l recomand. Este o comedie excepțională, un film care merită vizionat. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.