Ne pregătim de iarnă…s-a schimbat vremea la sfârşitul lui aprilie :)

Deci nu credeam că va fi adevărat…că ne vom pregăti de iarnă. Dar iată că da…previziunile au fost adevărate. Vremea s-a schimbat. Nu credeam că vom aştepta 1 mai cu zăpadă. Dar da, s-a întâmplat.

Ciudat, nu? Ieri a nins…azi văd că plouă. Dar nu este ploaia caldă, o ploaie cum am fost obişnuiți în anii trecuți.

iarna

De 1 mai va fi iarnă?

Îmi amintesc acum mulți ani, când eram studentă, pe vremea aceasta era o ploaie caldă. Ieşisem cu toții afară şi alergam sub picăturile calde…Ieri am ieşit afară, dar bătea un vânt rece şi era atât de frig. Dacă nu aş fi avut treabă, aş fi intrat înapoi în casă. Am scos geaca groasă, de iarnă…

La munte stratul de zăpadă este destul de mărişor. Cred că anul acesta de 1 mai, marea nu va mai avea atât de mulți turişti ca în alți ani. Anul acesta muntele va fi luat cu asalt. Parinți cu copii vor merge la săniuş, copiii vor învăța să schieze. Marea va rămâne singură, cu valurile ce se sparg de țărm. Sau poate va fi vreme frumoasă atunci…şi vor fi care îşi vor încerca norocul.

Vremea se schimbă de la an la an. De câte ori nu am auzit vorba: pe vremea mea, primăvara era altfel? Chiar şi eu am spus acest lucru…puțin mai sus. Însă anotimpurile nu mai sunt ca acum zece ani, sunt tare schimbătoare. Oare de ce?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.