Unde găsim hăinuțe frumoase pentru micuții bebeluși?

Un copil este o bucurie pentru fiecare familie. Vestea cea mare, că în curând familia se va mări, este primită cu mult drag de către membrii familiei. Bineînțeles că de îndată ce zărești un produs pentru micuț nu te vei putea bține să îl cumperi. Te gândești cum va arăta camera bebelușului, ce model de căruț să îi iei sau dacă va dormi în pătuțul lui sau în patul tău, nu?

Unde găsim hăinuțe frumoase pentru bebelușii noștri?

Hăinuțele sunt cele mai căutate. Sunt atât de micuțe și de drăgălașe, încât trebuie să le iei…pe toate, dacă se poate. Chiar dacă bebele crește și multe hăinuțe îi vor rămâne mici, fără a le fi purtat vreodată. Am descoperit haine pentru bebelusi pe nichiduta.ro, foarte frumoase modele, superbe culori.

Nichiduta s-a lansat în anul 2009 și ocupă acum un loc fruntaș în rândul comercianților din domeniu. Acest lucru se datorează și echipei tinere și ambițioase, dar și produselor de calitate pe care le comercializează.

Recunosc că îmi place să intru în fiecare magazin fizic pentru a atinge fiecare produs, a mă convinge de calitatea acestuia. Însă la Nichiduta m-am convins ca toate produsele oferite sunt perfecte calitativ, iar prețurile sunt foarte Ok. Ținând cont de faptul că este un magazin online, anumite cheltuieli cu chiria, sau alte cheltuieli directe legate de magazinul fizic dispar. Astfel încât prețurile sunt mai avantajoase, găsind aici în permanență promoții și reduceri.

Printre brandurile pe care ni le oferă acest site se numără și 4baby, Kettler, Bontempi, Cosatto, Hello Kitty, Crayola și multe altele care te așteaptă să le descoperi. Costul transportului diferă în funcție de vaoarea coletului, prin curierat rapid. Livrarea are loc în maxim 24-48 ore de la confirmarea comenzii. Coletul îl primești acasă, deci dacă ai burtica destul de mare și deja te deplasezi mai greu, nu este nevoie decât să deschizi ușa curierului și să semnezi de primire coletul.

Hăinuțe de calitate, perfecte pentru micuțul tău!

Vei găsi aici body-uri și pijamale, tricouri și maieuri, geci și hanorace, diverse seturi și combinezoane, pantaloni, salopete, rochițe și fustișe, dar și încălțăminte. Prețurile sunt pentru toate buzunarele. Găsești aici turbane extrem de frumoase pentru fetițe la doar 10 lei, dar și bandane pentru băieței la același preț. Pantalonași la 15 lei, body-uri la 20 lei, deci sunt ok prețurile, având în vedere cât sunt de scumpe hăinuțele pentru bebeluși.

hăinuțe frumoase

Alegerea garderobei pentru viitorul membru al familiei este ceva extrem de plăcut, pe care părinții o fac cu multă iubire. Trebuie însă să fiți foarte atenți, pentru că este neapărat necesar ca hăinuțele să fie din bumbac, de calitate, pentru a evita alergiile.

Ați făcut cumpărături pe Nichiduta.ro pentru copilașii voștri? Dacă da, cum vi s-au părut produsele? 

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.