Tu ai grijă de ochii tăi? Cum îți protejezi vederea?

Ochii…cei mai importanți pentru o persoană…Nici nu vreau să îmi imaginez cum este fără vedere…

Scriu dintr-un cabinet oftalmologic. De câteva săptămâni mă dor ochii, nu mai suport ochelarii pe care îi am. Ba am avut şi dureri de cap, amețeli…semne că ceva nu este în regulă. Deşi am aşteptat cam mult până să îl vizitez pe domnul doctor, cred ca niciodată nu este prea târziu.

ochii

Este necesar să avem grijă de ochii noştri!

Vederea este atât de importantă pentru noi, este necesar să mergem la doctor cel puțin o dată pe an. Şi mai important este să verificăm vederea copilului. Să fim siguri că este totul în regulă.

Am ieşit de la doctor, este bine, cât de cât, dioptriile s-au mai mărit, însă foarte puțin. Am schimbat şi rama…cea veche era deja prea antică…

În săptămâna care vine aş vrea să ajung la un control şi cu Ante. Doar de rutină, mie nu mi se pare nimic în neregulă, dar eu nu sunt doctor…

Mie de exemplu mi-a spus doctorul că am un strabism ascuns la ochiul stâng. Habar nu aveam! Celălalt medic la care am fost cu ani în urmă nu mi-a spus nimic…Iar când era Ante mică, am fost cu ea la un control. Avea în jur de 3 ani şi jumătate,mi se părea că duce un ochişor într-o parte…chiar stângul. Însă atunci, doamna doctor a spus că nu are nimic şi mai concludent eate un control după 6 ani.

De aceea, consider că tot ce ține de sănătatea noastră şi mai ales a copilului nostru este extrem de important. Fiecare vizită la medic, analize anuale de rutină, totul să ne asigure că nu sunt nici un fel de probleme.

Ochii, Femeie, Modă, Frumos, Iris, Elevi, Uite, Vedere

Voi ați făcut controale la ochi? Ați mers cu copilaşii la controale de rutină? Considerați că sunt importante aceste controale?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.