De ce să alegem tâmplărie lemn stratificat?

Deși am auzit la foarte multți prieteni că nu este convenabil să pui tâmplărie lemn stratificat, pentru că este costisitoare și foarte greu de întreținut, eu cred totuși că aceasta are mult mai multe beneficii. Știu că sunt pe piață alternative mult mai ieftine, mai simple și mai ușor de întreținut, dar totuși eu tot tâmplăria din lemn stratificat o recomand.

De ce recomand tâmplărie lemn stratificat?

Prin procesul de lipire fibră contra fibră a lamelelor de lemn , dar și prin presare se obține lemnul stratificat. Acesta are rolul de a neutraliza fiecare deformare sau modificare pe care lemnul o suferă în mod normal.

În locuințe căldura se pierde în proporție de 40 % prin ferestre. De aceea, este recomandată tâmplăria din lemn triplu stratificat pentru a izola locuința într-un mod superior. Acest tip de tâmplărie este 100 % ecologic, lacurile folosite la finisare sunt ecologice pe bază de apă.

Lemnul este un material viu, care respiră și reglează umiditatea locuinței. Datorită proprietăților pe care le are, nu determină apariția condensului sau a mucegaiului. Fiind un material neutru, nu are o influență negativă asupra sănătății, așa cum sunt materialele din PVC sau aluminiu.

Lemnul stratificat se pastrează foarte bine aproximativ 50 de ani. Însă trebuie întreținut și curățat anual cu o lavetă îmbibată într-o soluție specială. Neprezentând goluri pe interior, izolarea termică și cea fonică sunt foarte ridicate.

tâmplărie lemn stratificat

Având în vedere cât de multiple beneficii are tâmplăria din lemn stratificat, cu siguranță este folosită din ce în ce de mai multă lume. Chiar dacă este mai scumpă, cu timpul se amortizează perfect. Fiecare ne dorim o casă frumoasă, o casă în care intrăm cu plăcere, cu drag. Pentru asta, facem tot posibilul să o echipăm cu tot ce îi trebuie, astfel încât să fie cât mai bună din toate punctele de vedere. Facem sacrificii multiple, știți cum se spune…tâmplăria nu o schimbi în fiecare an.

În momentul în care ne apucăm de contruirea unei case, eu zic că este esențial să apelăm la anumiți specialiști. Aceștia este necesar să ne recomande ce să folosim, să ne explice beneficiile sau punctele negative, după caz. Nu trebuie să ne aventurăm să cumpărăm sau să folosim ceva, fără să știm nimic despre acel lucru.

De unde comandăm tâmplărie din lemn stratificat?

Robimex este specializată în producția de Tâmplărie Lemn Stratificat, uși interior și exterior din Lemn. Găsim aici Mobilier Living, Bucătărie, Dormitor, din lemn masiv, Pal Melaminat sau MDF vopsit. Toate produsele comercializate sunt la o calitate deosebită, clienții revenind mulțumiți.

Echipa de aici se deplasează la domiciliul clientului pentru realizarea măsurătorilor și pentru a oferi consultanța necesară proiectului.

Robimex SRL este firma care vă poate ajuta cu o asemenea tâmplărie. Vă dă sfaturi, vă ajută să înțelegeți, chiar dacă mai aveți întrebări, vă va răspunde la ele. Îi găsim în Sebeș, Strada 24 Ianuarie Nr 12 , jud Alba, la numerele de telefon 0258735731,  0744639924,  0258730230 sau la adresa de email robimexsrl@yahoo.com.

Voi pentru ce ați optat, tâmplărie din lemn stratificat sau alt tip de tâmplărie și de ce? Știați că lemnul tratat periodic are o durată de viață prelungită?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.