Cartea mea de vizită – unghii îngrijite, mâini delicate!

Încă de mică nu m-am putut lăuda cu unghii îngrijite, frumoase, mari, puternice. Dimpotrivă, unghiile mele au o formă foarte mică și se rup foarte, foarte repede. Acesta este motivul pentru care nu m-am putut lăuda niciodată cu unghiile mele. Întotdeauna, le-am avut mici, îngrijite dar urâte. Ba…colac peste pupăză, am avut o perioadă în care le mâncam. Da, am trecut și eu prin acea perioada de „ros” de unghii. Însă de o perioadă, de aproximativ 5 ani, îmi pun unghiile cu gel. Folosesc kituri unghii false de la Buymag și acum sunt foarte mândră cu manichiura mea.

unghii îngrijite

Pentru a te simți bine, ai nevoie de unghii îngrijite, o manichiură frumoasă

Unghiile reprezintă primul lucru la care privesc cei cu care interacționezi.Anumite persoane pot fi cu adevarat impresionate pozitiv de ele, alte persoane se pot îngrozi însă de la prima vedere. Totul depinde de atenția pe care le-o acorzi. Pentru a ne veni în ajutor, a apărut acel kit unghii, care te ajută să ai o manichiură cu care să te mândrești.

Pentru că unghiile noastre nu sunt întotdeauna așa cum ne dorim, avem la îndemână kit unghii gel. Creșterea greoaie a unghiilor este pentru noi, femeile, o adevarată nenorocire, iar dacă acestea nu rezistă la lungimea pe care ne-o dorim foarte mult timp devine o neplăcere. Acest kit unghii false a apărut pentru a ne ajuta să facem față acestor neplăceri. Și datorită faptului că au prețuri foarte bune au devenit preferate de majoritatea femeilor.

De ce să cumperi kit unghii de la Buymag?

Un kit unghii false conține produse și instrumente utile, cum ar fi acryl alb, transparent sau lichid pentru curățarea unghiilor, geluri pentru construcție de diferite culori. De asemenea conține soluție pentru degresarea unghiilor, tipsuri, dar și instrumente pentru scurtarea lor. Un alt produs care se găsește în acest kit este adezivul pentru lipire, dar și bețișoare pentru împingerea cuticulelor.

Un kit unghii gel conține și o lampă pentru uscarea rapidă, dar și diferite decorațiuni pentru unghii. Dacă vă faceți probleme de prețuri, nu aveți decât să intrați să vedeți cât de puțin costă să ai o manichiură îngrijită și frumoasă.

BuyMag este recomandat de atât de multe persoane, cum ar fi articolul de aiciîn care Gabi ne povestește despre pasiunea ei pentru nail-art, dar și despre produsele pe care le folosește și acum. BuyMag este distribuitor în România pentru branduri cunoscute pe piața internaționala: NDED, Roial, FPH, Silcare, Lila Rossa, CANNI.

Vouă vă plac unghiile cu gel? Mergeți la salon să vă puneți unghii false? Nu v-ar plăcea un kit de unghii pe care să îl folosiți acasă la voi?

21 de comentarii


 1. Eu nu am rabdare suficienta sa fac modele pe unghii, iar cand, in sfarsit, folosesc lac de unghii….ce sa vezi…se duce rapid asa ca o iau de la capat.
  Apreciez, insa, cand vad imagini cu unghii ingrijite si atent „pictate”, dar eu nu am rabdare si nici timp pentru ele decat daca suntem invitati undeva si e musai sa am o anumita imagine 😛

  Răspunde

  1. Nici eu nu am nici rabdare, dar nici talent. Cand vine vorba de modele pe unghii, am doua maini stangi 😛

   Răspunde

  1. Ai talent…si rabdare si iti place sa faci fel de fel de modele, eu sunt un mare anti-talent, n-am nici timp, dar nici rabdare 🙂

   Răspunde

 2. Eu imi fac unghiile cu oja semi permanenta de cateva luni bune pentru ca rezista foarte bin o luna de zile. Dupa ce am nascut, unghiile mele au inceput sa se exfolieze si nici un tratament nu era eficient. Dupa ce ca nu aveam timp, la 2 zile unghiile mele aratau horror. Cu oja asta semi permanenta unghiile mele au un aspect ingrijit pentru o perioada mai lunga de timp

  Răspunde

 3. Imi plac unghiile cu gel, dar sa am eu. Prefer sa imi fac unghiile cu oja semipermanenta de ceva timp, daca nu asa naturale cum sunt, decat sa le stric.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.