Au trecut şi sărbătorile pascale…aşteptăm Crăciunul acum :)

Sărbătorile pascale au trecut…Azi m-am trezit la ora 10…hmmm…ce bine! Mă simt obosită, ghiftuită…ca de fiecare dată facem mâncare multăăă…de parcă suntem nemâncați de luni de zile…Mâncare care merge la câini, că doar nu mâncăm cu zece guri. Am avut noroc că şi fetele s-au trezit tot la 10…altfel nu prindeam eu ora asta.

Plouă…Ploaia ne-a stricat planurile. În loc să ne relaxăm la un grătar, la o iarbă verde, stăm în casă, în pat. E bine totuşi şi aşa…ne odihnim.

M-am săturat de salate, de ciorbă şi friptură de miel, de drob sau de ouă roşii…Astăzi fac nişte cartofi prăjiți, cu ouă şi o friptură de pui. Prăjiturile sunt bune, nu mă satur de ele 😀

Sărbătorile pascale ne-au prins şi de data aceasta fericiți, bucuroşi că suntem sănătoşi

Mă rog…aproape sănătoşi…Că Paştele ne-a prins cu o faringo-laringită pe Sofi si o faringită plus un ochi umflat pe Ante. Dar nu a fost nimic grav, a trecut cu tratament.

Au trecut deja aproape 4 luni din anul acesta…nici nu ştiu când s-au dus. am impresia că timpul trece extrem de repede…

Încă puțin şi vine iunie, Ante împlineşte 7 ani, iar Sofi 3 anişori. Şi mă întreb iar: oare când au trecut 7 ani? S-au făcut mari fetele, au crescut…am domnişoare deja.

Iar eu…îmbătrânesc, bineînțeles. Dar…viața merge înainte, trebuie să îşi urmeze cursul. În curând mă voi bucura de reuşitele lor la şcoală, voi avea emoții poate mai mari ca ele. Voi dansa la nunțile fetelor, mă voi bucura de nepoței! Viața e frumoasă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.