100 de povești cu aventuri uimitoare – o carte ce nu poate lipsi din biblioteca puștiului tău!

Oare există copilași cărora să nu le placă Disney, care să nu îndrăgească atât de mult acele povești cu personaje Disney? Nu cred…toți copiii îndrăgesc colecția Disney și tot ce ține de ea. De aceea, recomand ca în biblioteca oricărui pitic de peste 3 anișori să se regăsească și cartea 100 de povești cu aventuri uimitoare, pe care o găsim la librăria online Libris.ro. Cartea face parte din categoria Literatura universală, are 64 de pagini și conține 100 de povești care îl vor încânta pe micul poznaș și îl va ține cu ochii țintă în paginile acesteia. Cartea a fost publicată în noiembrie 2015 la editura Litera și dacă vă grăbiți o găsiți și la un preț foarte bun.

100 de povești cu aventuri uimitoare – Disney, o colecție minunată, atrăgătoare!

Fiecare poveste are ca personaj pe unul dintre eroii Disney. Sunt povestiore micuțe, de doar o pagină, ideale pentru a fi citite înainte de somnic. Sunt scrise foarte OK. Fiica mea de aproape 7 anișori, care acum termină clasa pregătitoare se descurcă foarte bine să le citească. Chiar îi place, iar Sofia o ascultă încântată.

Ne întâlnim cu Cartea Junglei, 101 Dalmațieni, Mica Sirenă, Rapunzel, Doamna și Vagabondul, Peter Pan, Regele Leu, Frumoasa Adormită, Aladin, Pinocchio, Pisicile Aristocrate și multe alte povești Disney. Fiecare povestioară din această carte relatează o aventură uimitoare a unui personaj din faimoasele cărți. Copilașii vor asculta fascinați, visându-se aventurieri remarcabili în locul celor din poveste. Cu siguranță nu veți fi întrerupți în timp ce le citiți, pentru că vor fi prea prinși să asculte faimoasa aventură prin care trece Mowgli, sau crabul Sebastian. Flynn o ajută pe Rapunzel să vadă lampioanele, luminițele care au fascinat-o încă de mică. Vagabondul scapă cu greu din mașina hingherilor. Și multe alte aventuri prin care trec eroii Disney.

Cartea este minunată pentru cei mici, dar vă asigur că îi va fascina și pe cei puțin mai mari. Dacă vreți să faceți un cadou piticului vostru, cu siguranță că această carte va fi primită cu mult drag de către el.

Librăria online Libris.ro întâmpină primăvara cu multe promoții, reduceri și foarte multe cadouri. Astfel spiritul cărților, cititul nu se pierde, iar copilașii învață de la părinți ce uimitoare și minunate sunt cărțile. Voi vă învățați copilașii să citească cărți? Le dați un exemplu, arătându-le că a citi este ceva minunat?

27 de comentarii


 1. E fain ca sunt scurte povestile, cei mici se plictisesc repede, si cand li se citeste, si cand ajung sa citeasca chiar ei. Multumim de recomandare!

  Răspunde

 2. Copilul trebuia sa aiba o biblioteca in camera lui cu carti potrivite varstei. Parintii trebuie sa ii citeasca si sa-l faca curios de povestea din carte astfel incat sa-și doreasca mereu sa i se citeasca. Parintii la randul lor trebuie sa citeasca pentru a fi un exemplu pentru cei mici.

  Răspunde

  1. Desi sunt micute, mi-a placut sa le cumpar carti si astfel le-am insuflat dragostea pentre acestea. Iar biblioteca lor este destul de impresionanta, nu atat de mare ca acum, dar inca putin si o vor depasi 🙂

   Răspunde

 3. De cate ori citesc articolele tale despre cartile printeselor, imi aduc aminte de copiii mei si de anii cand cumparam carti cu povesti.
  Abia astept sa citesc cum povestesti despre romanele care le plac si bibliotecile lor pline cu carti minunate 😉

  Răspunde

 4. Cand eram micuta aproape ca o obligam pe mama sa-mi citeasca povesti. Cred ca de atunci am dezvoltat aceasta pasiune pentru carti. E foarte atractiva aceasta, mai ales ca are desenele acelea foarte viu colorate.

  Răspunde

 5. Văzut, plăcut, notat pentru Denis. Încep sa îi strâng cărticele pentru ca deja a început sa citească și tare as vrea sa îi și placa.

  Răspunde

  1. Si eu am tot luat carticele, in special Antenoliei, la inceput nu ii prea placea sa citeasca, pentru ca nu o facea foarte bine, pe masura ce si-a dat drumul ii place!

   Răspunde

 6. Cred ca fetita mea ar fi tare incantata sa aiba aceasta carte. Ii plac mult povestile si ii place si mai mult sa rasfoiasca singurica carticica

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.