Testare Schwarzkopf Color Expert cu OmegaPlex, prima vopsea de păr pentru utilizare acasă. Simte diferența!

În urmă cu o lună am primit spre testare de la Buzzstore prima vopsea de păr cu utilizare pentru acasă, Schwarzkopf Color Expert, în cadrul campaniei #BuzzColorExpert. M-am bucurat să experimentez noua tehnologie #OmegaPlex, ținând cont de faptul că îmi doresc un păr sănătos şi puternic.

Ce conține kit-ul de Buzz?

– 2 cutii Schwarzkopf Color Expert 6.88 roşu vişiniu

– 6 broşuri cu informații despre produs pentru 5 prietene şi pentru mine

– 6 vouchere cu 20% discount valabile în magazinele DM pentru 5 prietene şi pentru mine

– 5 pensule cadou pentru prietenele mele

– 1 kit pentru vopsit, format dintr-un bol şi 3 pensule

Cum funcționează tehnologia OmegaPlex?

Dacă nu ştiați firul de păr este format din înveliş exterior (cuticulă) şi nucleu (cortex). Fibrele se mențin împreună mulțumită micro-legăturilor, care dau rezistența şi suplețea părului.

În timpul colorării, a uscării sau a coafării părului, aceste micro-legături se rup. Ce face tehnologia OmegaPlex? Intervine pentru a proteja micro-legăturile în timpul vopsirii sau a decolorării părului. Această tehnologie o găsim în colorant.

Mulțumită noii vopsele cu OmegaPlex de la Schwarzkopf, părul meu este neted şi puternic. Să ştiți că saloanele profesionale utilizează tehnologia revoluționară OmegaPlex, o combinație de acid succinic, aminoacizi şi polimeri hibrizi care protejează firul de păr.

Ce conține cutia de vopsea Color Expert cu OmegaPlex?

  • un tub cu cremă colorantă 50 ml
  • dispozitiv de aplicare cu emulsie fixatoare 50 ml
  • serum împotriva ruperii părului 1,8 ml
  • tratament reparator după vopsite 22,5 ml
  • tratament reparator după 3 săptămâni de la vopsire 22,5 ml
  • o pereche de mănuși pentru vopsire
  • pliant cu instrucțiuni de utilizare

Mulțumită Buzzstore, am primit noua vopsea cu formula inovatoare Color Expert, obținând astfel rezultate uimitoare.

În primul rând, după vopsire nu mi-a mai căzut atât de mult păr ca altădată. Aceasta este o bilă albă şi un punct forte extrem de important, în special pentru persoanele care au probleme cu căderea părului, dar vor să îşi schimbe lookul vopsindu-se.

Recunosc că am fost surprinsă de rezultat,întrucât părul meu nu este deteriorat. Ba chiar arată foarte bine! Se vede clar diferența! Este mult mai îngrijit şi sănătos.

Tehnologia OmegaPlex îl protejează atât în timpul, cât şi după vopsire. Firul de păr este întărit, iar culoarea este intensă.

Schwarzkopf

Un sistem de colorare şi îngrijire în doar 3 paşi – Schwarzkopf Color Expert!

După cum vă spuneam, kit-ul de vopsire conține 3 elemente inovatoare.

Nº 1 – Protejează

Serumul împotriva ruperii părului se mixează împreună cu crema colorantă. Acesta protejează micro-legăturile din interiorul firului de păr în timpul vopsirii.

Nº 2 – Sigilează

Tratamentul reparator după vopsire se foloseşte pentru o culoare de durată. Acesta repară fibra firului de păr, sigilează culoarea şi îi redă intensitatea.

Nº 3 – Fortifică

După trei săptămâni de la vopsire, aplicăm tratamentul reparator, care repară micro-legăturile din interiorul firului de păr. Ne vom bucura de un păr frumos şi puternic.

Dacă și tu îți dorești un look remarcabil, demn de o vedetă, dar nu ai timpul necesar pentru a merge la salon, trebuie să încerci noua vopsea Schwarzkopf Color Expert cu tehnologia profesională OmegaPlex chiar la tine acasă!

27 de comentarii


  1. Eu ma vopsesc doar acasa si folosesc de multi ani doar vopsele de par de la Schwarzkopf, in speta Palette. Abia astept ziua cand voi reusi si eu sa folosesc acest tip de vopsea pentru parul meu fragil si deteriorat. Nu am avut norocul sa fiu aleasa pentru testare, dar sigur o voi incerca odata.

    Răspunde

  2. Nici pe mine nu m-au mai ales de la campania cu Persil, si singura de fapt. Cred ca mi-a facut careva vraji 😀 Dar e un domn, Lupu, ala cred ca si la chiloti de dama l-ar alege. Imi place nuanta si am inteles ca e buna vopseaua, o voi incerca sa vad

    Răspunde

    1. Eu dupa Persil, am prins si Cien…nu stiu pe ce criteriu aleg, dar ma bucur ca am reusit sa testez aceasta vopsea. De acum inainte cu ea ma vopsesc! 🙂

      Răspunde

  3. La inceput, nu eram convinsa ca toate acele cuvinte citite despre aceasta vopsea sunt adevarate. Nu credeam ca aceasta poate fi atat de rezistenta chiar si dupa 3 saptamani. Cu aceasta ocazie, m-am civins. Voi ramane fidela acestei vopsele.
    Imi place nuanta pe care ti-ai ales-o

    Răspunde

    1. Si mie imi place foarte mult, si sunt multumita de ea. Eu inca nu am 3 saptamani…dar momentan este foarte buna! O recomand!

      Răspunde

  4. Sincer acum regret ca nu am încercat și eu aceasta vopsea. Sper sa am ocazia pe viitor. Arata tare bine și am văzut asta la multe persoane.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.