Orhideea, floarea pasiunii, simbolul dragostei!

Orhideea, această plantă ornamentală, floare delicată, graţioasă şi exotică a fost şi este simbolul dragostei, al luxului, frumuseţii şi puterii.

Cu siguranță, florile sunt cel mai special lucru de pe pământ.

Ele ne smulg zâmbete pe faţă atunci când ne sunt dăruite de persoana iubită. Sunt un simbol al purităţii în cazul unui botez, dar şi o dovadă a efemerităţii vieţii în faţa morţii.

Orhideea, cea mai frumoasă floare, simbolul dragostei

Încă din cele mai vechi timpuri, orhideea era considerată un ingredient magic în elixirele preparate de vrăjitori. Acestea erau cerute de femeile care tânjeau după tinereţea veşnică şi iubirea eternă a bărbatului dorit.

Este floarea iubirii, a dragostei, o floare specială şi pretențioasă. Este un cadou ideal pentru orice ocazie.

Florile pot transmite diferite mesaje din partea celui care le oferă. De aceea trebuie sa ştii cum si ce sa alegi pentru a nu da greş. De cele multe ori, florile au puterea de a transmite ceea ce nu poate fi spus în cuvinte.

Întotdeauna să alegi floarea potrivită care exprimă dragostea şi sentimentele frumoase pe care îți doreşti să le transmiți iubitei tale. Orhideea este simbolul iubirii rafinate, frumuseții şi luxului.

Orhideea – elixirul iubirii

Este o floare cu un parfum dulce, senzual. Este recunoscută prin farmecul său misterios, frumusețea rară. Unică prin eleganță, simbol al armoniei perfecte prin simetria sa, va rămâne mereu o floare a iubirii. Fiind inegalabilă prin ampla varietate a speciilor (peste 30.000) existente, este studiată, cultivată de sute de asociații şi de cluburi din întreaga lume.

În China, orhideea este rafinamentul, cultura şi puritatea gândului. În Occident este un mesaj destinat celei mai prețioase ființe din viața fiecăruia, dovada unui sentiment foarte puternic.

Dacă vrei să îți prezinți iubirea, să o dăruieşti într-un mod romantic, oferă-i orhideea…floarea iubirii şi a pasiunii, cea mai frumoasă dintre flori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.