Copiii au nevoie de iubire, educație şi respect, de tot sprijinul nostru!

Copiii sunt cei mai importanți într-o familie, într-o societate. Ei sunt viitorul nostru. A avea un copil este un miracol!

Atunci când în viața noastră apare un copil este un motiv de mare bucurie, o imensă fericire. Un copil îi completează pe cei doi părinți, întregeşte tabloul unei familii fericite şi perfecte!

Copiii sunt persoanele cele mai dragi nouă, părinților!

Nu este însă suficient să îl aduci pe lume. Partea mai grea abia acum începe. Un copil are nevoie de foarte multă atenție, dragoste şi mai ales de o educație bună. Copilul are nevoie de un exemplu în viață, de cineva care să îi îndrume paşii, care să îi arate, să îi explice, să îl ajute.

copiii

Ştiu, nu toți cunoaştem taina învățării,nu suntem educatori sau profesori. Dar avem marele avantaj de a avea la îndemână internetul. Astfel putem descoperi o multitudine de site-uri care să ne îndrume, să ne întindă o mână de ajutor.

Printre acestea eu am descoperit site-ul anideşcoală.ro. Un site care m-a ajutat cu poveşti pentru fetele mele, cu proverbe şi ghicitori, cântecele, dar şi multe planşe de colorat.

Când era mai micuță, fetiței mele îi plăcea foarte mult să coloreze, să deseneze, să picteze. Îi spuneam micuța Picasso! Şi pentru că, o carte de colorat o termina într-o zi, anideşcoală.ro m-a ajutat să îi ofer materialul necesar. Astfel ea nu se mai plictisea şi se îndeletnicea şi cu o ocupație care îi plăcea foarte mult.

Anideşcoală.ro, un site ce vine în ajutorul părinților, oferind suportul necesar pentru învățare, distracție, copiilor!

AniDeȘcoală.ro

 

Pe site, găsim planșe de colorat cu animale, personaje din desenele animate, prințese și cavaleri, anotimpuri etc. Desenele de colorat se pot descărca şi apoi tipări. Aceste planşe sunt perfecte şi pentru grădiniță, doamnele educatoare găsind aici suportul necesar lecțiilor pe care le predau.

Călătoria prin site-ul anideşcoală.ro m-a ajutat foarte mult, dându-mi un material extrem de interesant atât pentru fetița cea mare de 7 ani, cât şi pentru cea mică de doar 3 anişori. Astfel, am reuşit să le învăț pe amândouă bunele maniere, pe care orice copil trebuie să le deprindă până la 10 anişori. Pentru fetița cea mare a fost o plăcere să învețe matematica,mai ales ajutată de trucurile descoperite aici. Iar pentru cea mică, o plăcere să descopere planşele de colorat şi cântecelele minunate.

Este foarte important pentru un părinte să se ocupe de copilul său. Şi la fel de important este să descopere ajutorul necesar pentru a face acest lucru. Nu este suficient doar să învețe la şcoală sau la grădiniță. Într-o clasă sunt peste 30 de copilaşi, îi este imposibil doamnei învățătoare să se ocupe de fiecare dintre ei. De aceea, noi, părinții avem datoria de a veni în sprijinul doamnei, ajutându-i acasă.

Iar faptul că au apărut aceste site-uri, precum anideşcoală.ro este extraordinar. Pentru că, după cum spuneam, noi nu avem bagajul necesar pentru a îi ajuta pe cei mici. În schimb aici găseşti absolut tot ce ai nevoie, toate informațiile şi sfaturile necesare!

Dacă şi pentru tine educația copilului tău este importantă, atunci intră pe anideşcoală.ro şi află cât de simplu este să îl ajuți.

 

Un comentariu


  1. Daca le oferim copiilor iubire, educatie si respect inca de la nastere, cu siguranta si ei ne vor oferi aceleasi lucruri toata viata. Educatia a evoluat, nu se mai face cum se facea o data! Trebuie sa invatam sa ne apropiem copiii de noi, ca acestia sa fie prietenii nostri. Iar asta o putem face doar prin comunicare, joaca. Noi coloram impreuna, construim impreuna, demolam impreuna, strangem impreuna, avem multe activitati amuzante.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.