Perla, puterea magică de a capta atenția, eleganță, rafinament. Cum să ieși în evidență cu bijuteriile potrivite?

Bijuteriile nu sunt făcute pentru a da femeilor o aură de bogăţie, ci pentru a le face frumoase.

Coco Chanel

Încă din cele mai vechi timpuri, omul a simțit nevoia de a se împodobi cu cele mai de preț bijuterii. Unde poți găsi fericirea? Într-un zâmbet, într-o îmbrățișare, într-un parfum, într-o declarație, într-o bijuterie. Pentru că frumusețea înseamnă fericire. Bijuteriile reprezintă esența eleganței și a frumuseții. O bijuterie trebuie să fie pe plac, să impresioneze atât de puternic…să transmită un mesaj. Pentru că o bijuterie bine aleasă face minuni pentru ținuta unei doamne și pentru imaginea acesteia; este exact precum un curcubeu după o ploaie caldă de vară.

Egiptenii trăiau cu credinţa că fiecare bijuterie era încărcată cu puteri mistice, proiectându-se asupra purtătorilor. Simbolurile, precum cel al Scarabeului Sacru, formau o parte destul de importantă a bijuteriilor care se purtau. Cea mai veche bijuterie cu perlă a fost descoperită la gâtul unei prințese persane din anii 520IC, în sarcofagul acesteia.

Nu puteţi da greş niciodată cu perle. Poate că perlele sunt cel mai bun prieten al unei fete până la urmă.

Ki Hackney

Atunci când am văzut-o coborând scara, mi-am dat seama că radiază. La propriu…era atât de frumoasă, și asta nu reieșea doar din ținută. Alexia era un model de frumusețe, nu degeaba deschidea prezentarea de modă. Toate modelele erau suple, frumoase, însă ea părea că mai are ceva în plus față de celelelalte. Și nu…nu datorită rochiței. Și atunci mi-am dat seama. Perlele de la gâtul ei erau ceva ce nu poți descrie în cuvinte.

Perlele pot fi descrise cu greu în cuvinte, pentru că, pe lângă simbolul feminității și al eleganței, reprezintă un produs al naturii, ce strălucește mulțumită perfecțiunii estetice și a farmecului lor. Coco Chanel dădea o clară definiție a eleganței: orice femeie are nevoie de o rochie neagră și de un șirag de perle.

 

Alexia strălucea  mulțumită bijuteriilor pe care le purta, bijuterii MajoricaDe peste 100 de ani, perlele de Majorica sunt recunoscute în întreaga lume drept perlele Insulei Mallorca, Spania. Ele sunt confecționate manual, printr-un proces tradițional, care folosește elemente naturale, marine și organice, rezultând cele mai veritabile perle.

Fabricarea perlelor de Mallorca este o tradiție practicată din secolul al XIX-lea de către femeile din Mallorca. În anul 1890, emigrantul german Eduardo Hugo Heusch a creat compania Indústria Española de Perlas Imitación S.A in Manacor – Mallorca; după ce Eduardo a murit, fiul său a redenumit compania în Perlas Majorica sau Majorica Pearls. Bijuteriile cu perle Majorica sunt superioare din punct de vedere calitativ față de multe alte bijuterii de genul, iar acest lucru se datorează faptului că perlele inferioare, slab calitative sau cu imperfecțiuni sunt respinse direct de la linia de producție.

Perla – cea mai aristocratică și cea mai prețioasă bijuterie oferită de natură

Perla este cadoul perfect pentru o femeie care își dorește să aibă clasă, eleganță și rafinament, indiferent de stil sau de vârstă. Să nu uităm că bijuteria care se află pe coroana unei regine este perla. Perla = eleganță. Lady Diana, Grace de Monaco, Regina Elisabeta I, Elisabeth Taylor sunt doar câteva dintre numele celebrităților fascinate de regina bijuteriilor.

Perla dă o notă de eleganță și de stil oricărei ținute, indiferent cât de banală ar fi. Colierul Fine Silver, cu perle de Majorica de 5 mm, împreună cu cerceii Majorica dau un aer aparte unei ținute. Indiferent că porți jeans și o bluză, perla micuță ascunsă în cerceii ce abia se zăresc, fac senzație. Niciodată nu vei da greș cu perlele.

O perlă este și un cadou minunat pentru o persoană dragă. Este un simbol al eleganței, indiferent că vorbim de un colier, inele, broșă sau brățară. Acordă încredere puterii perlelor și dă strălucire ținutei pe care o porți. și nu uita: perlele vorbesc despre personalitatea acelei femei care poartă cu mândrie regina eleganței, a bijuteriilor.

Adugă personalitate stilului tău – pasiune pentru bijuterii…always Splend’or!

Aceste minunății le putem găsi în magazinul Splend’or, care atrage prin eleganța prezentării colecțiilor de ceasuri și bijuterii, reprezentând o ușoară cale de acces către brandurile internaționale. Pentru a-ți pune în valoare ținutele, trebuie să folosești ideile de cadouri de la Splend’or.

O bijuterie cu diamante sau perle va aduce întotdeauna o  strălucire pe chipul tău sau al persoanei dragi. Magazinele Splend’or prezintă colecții de bijuterii și de ceasuri caracterizate de un design modern, de o calitate a manufacturii, realizate de specialiști foarte talentați cu o vastă experiență.

Tot ceea ce contează este eleganța, calitatea excepțională și designul clasic care va dăinui în timp.

Poți dărui amintiri neprețuite, cu ocazii speciale, mai ales atunci când bijuteriile au o încărcătură emoțională foarte mare, dar și o semnificație unică: logodnă, nuntă, botez, aniversări, ziua mamei. Dăruiește Majorica și vei fi apreciat!

Acest articol a fost scris pentru proba nr 15 din Spring SuperBlog!

23 de comentarii


 1. Perlele sunt elegante si nu se demodeaza niciodata. Ele pot fi oferite cadou indiferent de varsta. Vor fi primite cu drag.

  Răspunde

 2. Si mie imi plac perlele mult, dar nu am decat un pandantiv mic cu perluta. Il port cu drag – se potriveste bine la orice.
  Succes la concurs!

  Răspunde

 3. E un articol frumos. Demn de Superblog cum ar zice unii. Iar ceea ce da eleganta cu adevarat unei femei se numeste perlaa… perla e un accesoriu cate se potriveste in mare parte oricei varste, si rochiilor little black dress. 😛

  Răspunde

 4. Iubesc bijuteriile si pana acum nu auzisem de aceste perle interesante si cu o poveste aparte. Cred ca trebuie sa ai o anumita atitudine atunci cand le porti, dat fiind faptul ca sunt atat de speciale

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.