Crema pentru masaj facial cu scorțișoară și curmale, pentru hidratare și fermitate

Toate poienile, păşunile, toți munții şi toate colinele sunt farmacii.

Paracelsus

Ayurveda, ştiința vieții, care este şi medicina tradițională a Indiei, se preocupă de menținerea sănătății organismului. Ayurveda ajută omul sănătos să îşi mențină sănătatea, iar pe cel bolnav să o recapete.

Pornind de la această ştiință, produsele Star Internațional Med vin să ne ajute organismul, redându-i vitalitatea şi sănătatea pierdută. Ele sunt 100% naturale, au efecte reîntineritoare, vitalizante, afrodisiace şi purificatoare.

Crema pentru masaj facial cu scorțişoară şi curmale pentru un ten obosit

Masajul facial este extrem de important pentru ten. Prin stimularea muşchilor feței, tenul îşi păstrează aspectul tânăr şi sănătos.

Ce face Facial massage cream?

Hrăneşte tenul obosit şi deshidratat, conferă strălucire şi fermitate pielii. Are o consistență grasă, care se absoarbe încet, ceea ce este ideal pentru un masaj.

Ce conține Facial Massage Cream?

Extract din scorțişoară, cu minerale şi uleiuri esențiale. Acest extract stimulează circulația sanguină, reduce ridurile, formând un strat protector pe piele. Extractul de scorțişoară combate iritațiile, dar şi alte afecțiuni ale pielii, având un efect antibacterian şi antiinflamator.

Ulei din germeni de grâu. Acest ulei previne îmbătrânirea pielii şi o tonifiază, mulțumită antioxidanților şi fitosterolilor pe care îi conține.

Extract din curmale. Antioxidanții pe care îi conține acest extract protejează celulele de stres, prevenind îmbătrânirea prematură a pielii. Mulțumită vitaminei A din extractul de curmale este prevenit aspectul tern al pielii, dar şi apariția petelor.

Ce este minunat la această cremă este combinația de ulei de germeni de grâu şi extract de curmale. Astfel, pielea este protejată împotriva factorilor externi, este stimulată circulația sângelui, contribuind la eliminarea toxinelor.

Cum am folosit eu crema şi cum m-a ajutat

În fiecare seară, am aplicat pe tenul curat, după demachiere Facial Massage Cream. Am masat-o uşor timp de 10-15 minute, iar la final am curățat excesul de cremă cu o dischetă demachiantă. Ultimul pas a constat în clătirea feței cu apă călduță.

Deşi crema poate fi utilizată şi pentru masajul corporal, eu nu am folosit-o decât pentru față.

De când am început să o folosesc, pielea mea este mai fermă, mai hidratată, mai strălucitoare. Nu mai pare atât de obosită, este mult mai sănătoasă. Mulțumită Brander, care mi-a trimis spre testare această cremă pentru masaj facial, am descoperit produsele Ayurmed.

Ayurmed

Produsele Ayurmed redau sănătatea, astfel încât ne putem bucura alături de cei dragi!

27 de comentarii


  1. e grasa dar nu e genul ala care simti ca ai untura pe fata. Nici nu stiu cum sa o descriu. Imi place,doar ca ma asteptam sa miroasa mult mai bine.

    Răspunde

  2. Ma gandesc ca miroase demential mai ales daca este vorba de curmale si scortisoara. Nu am testat-o pana acum, mai ales ca eu nu prea le am cu cremele.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.