Power Rangers, eroii care vor salva întreaga planetă!

O producție de anul acesta pe care îmi doresc sa o văd este Power Rangers, un film cu și despre eroi. Acest film cu siguranță le va plăcea și fetelor, chiar dacă asta ar însemna să stea într-un loc 124 de minute. Când a văzut reclama la televizor la acest film, mi-a spus: „Woww…mami, filmul ăsta trebuie să îl vedem și noi!!!”

Dacă vreți să vedeți un film bun, vă recomand Power Rangers

Producţia Lionsgate „Power Rangers” urmăreşte aventura a cinci adolescenţi aparent obişnuiţi. Aceștia devin peste noapte eroi excepţionali şi trebuie să-şi salveze orașul natal şi întreaga planetă de sub ameninţarea unei forţe extraterestre.

Destinul i-a ales, iar ei sunt singurii care pot înfrunta pericolul. Totuşi, ca să reuşească trebuie mai întâi să-şi depăşească problemele din viaţa de zi cu zi şi, înainte de a fi prea târziu, să-si unească forţele pentru a deveni cu adevarat echipa Power Rangers.

Filmul promite o nouă abordare a aventurilor grupului de liceeni dotați cu unice puteri supranaturale. Ei trebuie să stăpânească aceste puteri și să utilizeze eficacitatea maximă dacă își doresc să devină astfel salvatorii planetei.

Îmi amintesc de serialul cu același nume, care îmi plăcea. Era cu și despre adolescenți… Mă ținea în fața televizorului, imaginându-mi că salvez și eu oamenii, planeta. A fost un serial bun…acum la televizor nu prea mai sunt astfel de seriale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.