Atlasele geografice, descoperă filă cu filă lumea în care trăiești!

Copiii sunt oglinda noastră, sunt urmașii noștri în lumea în care trăim. De aceea este extrem de important să ne preocupe educația lor, să le punem la dispoziție toate materialele necesare pentru a se dezvolta.

Cu ajutorul cărților, descoperi lumea în care trăiești

De la Grupul Editorial All am primit un pachet extrem de interesant pentru fiica mea, un pachet pe care, zic eu, orice părinte ar trebui să îl achiziționeze pentru copilul său. Este vorba despre Pachetul „Atlasele Geografice Școlare”, create special pentru orele de geografie.

Ce este un atlas? Este o colecție de hărți. Un atlas este organizat în jurul ilustrațiilor domeniului abordat, în jurul cărora găsim informații detaliate cu punctele de interes conținute de acele hărți.

România. Atlas geografic școlar îi ajută pe copilași să cunoască mult mai bine România. Atlasul este realizat pe baza rezultatelor finale ale Recensământului populației și al locuințelor din anul 2011. Cuprinde o informație adusă la zi și atent verificată, conținând hărți clare, intuitive și ușor de folosit.

Atlasul geografic școlar al lumii realizat de Constantin Furtună este singurul atlas de acest tip din România, actualizat cu noile informații disponibile în 2016, după Brexit. Găsim aici și informații despre aeroporturile internaționale. Dar avem și puncte de plecare în călătorii reale sau imaginare care sporesc imaginația copiilor, ajutându-i să descopere cele mai importante localități de pe glob. Pe lângă informațiile esențiale pe care le cuprinde, găsim hărți clare, ușor de citit și de asimilat. Avem prezentarea localităților în funcție de numărul de locuitori, pe baza ultimelor date statistice naționale și internaționale. De asemenea, întâlnim denumirile oficiale ale localităților, dublate de forma uzuală în limba română.

Deși Ante încă nu are geografia printre materiile pe care le parcurge la școală, prețul extrem de bun al acestui pachet m-a convins că merită să îl iau, chiar și pentru mai târziu. Eu consider că aceste atlase sunt foarte bune în biblioteca unui școlar, și nu numai. Și că recomand să îl comandați și voi, încă îl găsiți la preț special.

 

12 comentarii


  1. Orice carte de cultura generala este binevenita in biblioteca unui copil.
    Si noi avem de toate tipurile si ne prind tare bine la scoala, dar si cand discutam despre ceva ce ii intereseaza pe copii.

    Răspunde

  2. Geografia nu a fost printre preferatele mele si cu toate astea mi-as dori sa am in biblioteca aceasta carte. O voi achizitiona si eu cu urmatoarea ocazie

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.