Mulțumesc iubiți părinți…pentru o copilărie fericită, o viață împlinită!

Mulțumesc…un cuvânt atât de simplu, dar totuși cu o încărcătură emoțională atât de mare. Pentru unii, rostit atât de ușor, pentru alții…extrem de greu. Și totuși, există momente în viață în care ar trebui să spunem „mulțumesc”…în primul rând părinților noștri.

„Atunci când ne exprimăm recunoștința nu trebuie să uităm faptul că cea mai înaltă apreciere nu este în rostirea cuvintelor, ci în trăirea lor.” – John F. Kennedy

Mulțumesc, dragii mei părinți,

Mi-ați dăruit o copilărie fericită, lipsită de griji. M-ați învățat ce este bine și ce este rău, mi-ați fost mereu alături. M-ați încurajat de fiecare dată când îmi era greu. M-ați sprijinit când eram pe punctul de a pica. În voi doi, dragi părinți, am găsit un suport, o alinare, o mângâiere.

Dragă mamă, m-ai învățat că în viață nimic nu este imposibil, că trebuie să lupt pentru a obține ceea ce îmi doresc. Mi-ai vegheat nopțile când eram bolnavă, ți-am simțit de atâtea ori lacrimile pe obrajii mei în timp ce mă sărutai. Sfaturile tale m-au ajutat, ochii tăi m-au încurajat, brațele tale m-au alinat. Îți mulțumesc pentru mângâierea caldă, pentru vorbele dulci, pentru dragostea pe care mi-ai arătat-o chiar și atunci când poate nu o meritam.

Dragă tată, îți mulțumesc pentru încrederea pe care mi-ai acordat-o încă de mic copil, pentru dragostea cu care m-ai înconjurat, pentru caracterul pe care m-ai ajutat să îl formez. Îți mulțumesc pentru fiecare seară de Crăciun, când îl primeam pe Moșul încărcat cu cadouri pentru mine, moș pe care îl jucai atât de bine.

Cu siguranță că v-am supărat…însă voi, cu inimile voastre mari, m-ați iertat de fiecare dată. De aceea, astăzi, mă înclin în fața voastră. Vă mulțumesc, dragii mei!! Pentru tot ce ați făcut pentru mine, pentru educația primită, pentru încrederea avută în mine! Sunt atât de multe lucruri pentru care vă sunt recunoscătoare, dar mai ales pentru omul care sunt astăzi!

Mulțumiți și voi, dragii mei, printr-o scrisoare părinților voștri pentru că v-au susținut și v-au ajutat. O puteți face printr-un clip video de maximum 30 de secunde, printr-un mesaj text sau printr-o poză alături de ei. Postați apoi mesajul pe contul vostru de facebook cu tag către pagina Mulțumesc Părinților, folosind hashtagul #mulțumescpărinților. Trimiteți scrisorile și prin mesaj către pagina Mulțumesc Părinților, înscriindu-vă astfel la concurs și puteți câștiga prin tragere la sorți premii în valoare de 500 de lei fiecare.

mulțumesc

Tu când ai mulțumit ultima oară părinților tăi pentru tot ce au făcut pentru tine?

19 comentarii


 1. Ce multe declaratii frumoase am citit in ultimul timp despre parinti… Ei merita, intr-adevat, cel mai mare „multumesc” posibil, pentru ca ne-au adus pe lume si ne-au crescut cum au stiut mai bine.

  Răspunde

 2. Am scris, am mulțumit alor mei pentru tot ce au făcut pentru mine, le-am citit ce am scris și am plâns toți trei. Nu credeam că vor fi atâtea emoții. A fost frumos. 🙂

  Răspunde

 3. Cat de multe articole frumoase despre parinti am citit in ultima vreme! Cred ca datorita lor in aceasta perioada am vorbit cu ai mei muult mai des, avand aceleasi sentimente de recunostinta 🙂

  Răspunde

 4. Ce le-as mai multumi parintilor mei si ce i-as mai pupa, Din pacate nu mai pot, au murit amandoi de tineri, eu aveam 23 respectiv 26 ani. Pretuiti-va parintii cat ii aveti langa voi!

  Răspunde

 5. Un articol exceptional, frumos si emotionant!
  Copilaria este perioada cea mai frumoasa din viata unui om si persoanele care au avut grija de noi merita toata aprecierea

  Răspunde

 6. Parintii sunt primii care ne invata ce-i viata si ne stau alaturi pana la sfarsit…! Articolul este sensibil si emotionant!

  Răspunde

 7. Imi place articolul tau, iar la cat articole am citit perioada aceasta cred ca nu exista cuvinte mai frumoase decat sa le multumim ca ne-au dat viata, ne-au crescut si ne-au educat cum au stiut mai bine.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.