Bună dimineața, în ultima săptămână din martie!

Bună dimineața, dragilor şi o nouă săptămână minunată vă urez. Încă puțin şi se termină şi luna martie…Vine Paştele…apoi vacanța, gata şi Crăciunul…şi mai trecu un an din viață.

Cât de repede se scurge timpul…Săptămâna asta m-am hotărât să mă apuc de curățenie. Trebuie să lucrez mai mult cu Ante la comunicare, are concursul Comper la sfărşitul săptămânii. Am tot lucrat, dar mai avem câteva teste de făcut.

Săptămână

O săptămână minunată vă doresc!

La noi este frig. Schimbarea orei a venit şi cu o schimbare de vreme. La soare este OK, la umbră este frig…Dilemă mare la capitolul îmbrăcăminte…nu mai ştii cum să îmbraci piticii. Este cea mai urâtă perioadă. Acum răcesc…având în vedere cât de schimbătoare este vremea.

Pe Sofi o mai țin acasă si săptămâna aceasta…mai are încă o tuse, trebuie să scăpăm de ea. Se împacă mai greu dorința mea de a mă apuca de curățenia de Paşte cu faptul că ea stă acasă, dar sper să ne descurcăm. Sper ca o dată cu sosirea primăverii să fugă şi răcelile, ca prea s-au ținut scai de noi în ultima perioadă. În ultimele două luni a fost mai mult bolnăvioară, mititica… 🙁

Voi ce planuri aveți pentru săptămâna aceasta? V-ați apucat de marea curățenie sau ați şi terminat-o?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.