Lidl, un magazin cu produse proaspete, angajati prietenoși și amabili

Nu știu voi cum sunteți, dar mie îmi place foarte mult Lidl. Este un magazin cu angajați prietenoși, cu produse proaspete și de cea mai bună calitate. Deși nu este relativ aproape de casa mea, o dată pe săptămână cel puțin îmi plimb soțul până la ei. Asta exceptând zilele în care au anumite produse pe care mi le doresc la reduceri impresionante.

Lasă-te surprins…de produsele de calitate de la Lidl

Joi, 30 martie, este ziua Lupilu – Jucăuș și colorat. Găsim astfel colănței pentru fetițe 1-6 ani la doar 19,99 lei/bucata. Set de 2 bluzițe cu mânecă lungă fetițe și băieței 1-6 ani la un preț de 24,99 lei. Jeans băieți 1-6 ani – 34,99 lei. Încălțăminte sport fete – 34,99 lei. Și multe, multe alte oferte pentru copilași, rochițe, fustițe, pantaloni scurți, cardigane. Eu le-am luat fetelor foarte multe hăinuțe de aici și sunt foarte calitative, am fost mulțumită de ele.

Începând de luni, 27 martie, găsiți foarte multe oferte pentru grădină, cultivator de grădină la prețul de 299 lei, pompă de grădină, la același preț, lampă solară fluturi cu led la doar 14,99 lei și multe, multe alte produse care vă vor fi de ajutor în această primăvară.

-

-

Tot de luni, 27 martie găsiți și oferte pentru bucătărie. Robot de bucătărie profesional la prețul de 699 lei, mixer la 59,99 lei, aparat de făcut wafe la 99,99 lei. Diferite forme de copt, forme pentru brioșe.

Cântar de bucătărie  din inox, 2 modele

Acesta este motivul pentru care îmi place Lidl. Găsești în fiecare săptămână produse la prețuri foarte bune, pe lângă produsele proaspete pe care le oferă zilnic. Vouă vă place Lidl?

2 comentarii


  1. la magazinul la care merg eu majoritatea sunt angajati foarte tineri si sunt de un respect maxim. La polul opus sunt babetele de la Cora care au o atitudine de parca ar fi directoare.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.