O geacă neagră călduroasă, frumoasă, pentru iarnă

Deşi coletul l-am ridicat de mai bine de o lună, având în vedere problemele de sănătate ale Sofiei, nu am reuşit să fac review-ul la hăinuțele din el. Am primit de la Yesfashion o geacă şi o rochiță.

Astăzi vă arăt cu drag geaca pe care am comandat-o, comodă, drăguță, neagră. Este destul de grosuță, dar deşi nu reuşeam să îi fac poze, am îmbrăcat-o în zilele mai friguroase.

Geacă neagră

Geacă neagră – link

O geacă neagră, fashion, perfectă pentru zilele puțin mai friguroase!

Mi-a plăcut foarte mult geaca, este îmblănită, cu fermoar şi se încheie cu şiret în talie. Mă simt bine îmbrăcată cu ea şi merge purtată şi cu cizme, dar şi cu adidaşi.

Modelul este unul tineresc, purtabil, de efect. Este o geacă de care m-am îndrăgostit și îmi pare rău că nu mi-a ajuns mai devreme. Dar…niciodată nu e prea târziu. Are o lungime medie, cu o palmă sub fund, fiind extrem de călduroasă. Îți atrage privirea, mai ales că este ușor asimetrică.

Am ales mărimea M, conform dimensiunilor de pe site, ceea ce a fost perfect. Deși de regulă port un S, de data aceasta dacă aș fi luat S nu îmi era bună sigur. De aceea, este extrem de important să verificați dimensiunile. La fiecare produs sunt specificate dimensiunile exacte, tot ce trebuie să faceți este să fiți foarte atenți la mărime.

Deși această geacă neagră a sosit la sfârșitul perioadei reci, nu este nimic, pentru că spre toamnă îmi va fi de folos cu siguranță. Culoarea neagră este o culoare care nu se va demoda niciodată, și cred că și modelul este unul rezistent în timp.

Am găsit-o la un preț foarte bun pe site, dacă vă grăbiți sigur mai prindeți reducerea. Eu sunt foarte mulțumită de ceea ce am primit, arată exact ca în pozele de pe site, este frumoasă și drăguță. Vouă cum vi se pare?

24 de comentarii


  1. Am verificat este încă la oferta doar 44 de dolari, un preț avantajos pentru o geaca groasa. Îți sta foarte bine, sa o porți sănătoasă! Modelul e unul clasic pe care-l prefer și eu dar sunt foarte curioasa in privința unor geci mai lungi și subțiri potrivite pentru vremea de afara. Sa văd ce reușesc sa cumpăr!

    Răspunde

  2. Am observat si eu ca masurile nu se potrivesc mereu cu nr. marimii si mereu ma uit la tabel cand cumpar haine de pe net. Astept sa vad si rochita. 🙂

    Răspunde

    1. Mersi, Doina. Sa stii ca toata lumea ne spune ca e leita tac-su…acum, eu zic ca are si de la mine cate ceva, daca o intrebi pe ea iti va raspunde ca seamana doar cu mami 😀

      Răspunde

  3. Pe Yesfashion am dat si eu comanda dar…nu mi-a ajuns. Tare frumoasa e geaca si tu esti minunata.
    p.s nu cred ca te-am mai vazut pana acum dar esti tare draguta

    Răspunde

  4. Arata bine, cativa cm in plus nu ar fi stricat pentru gustul meu, dar la ce vreme e acum,cred ca o mai poti purta inca. Acum 2 zile frumos si soare, acum ploaie si frig :((

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.