Mare, soare, nisip + un hotel modern, primitor = rețeta unui sejur de vis!

Închid ochii și nările adulmecă ușor acel parfum inconfundabil. Te aud…Stau cu ochii închiși și trag aer în piept. Te simt. Am revenit din nou la tine, ți-am promis că o voi face. Totul în jur s-a schimbat, tu însă ai rămas aceeași dintotdeauna, ai aceeași culoare, ești în același loc și ești la fel de răcoroasă. Mă simt precum un copil căruia mămica îi dă un sărut dulce, atunci când valul tău îmi atinge piciorul. Abia aștept să îmi povestești ce ai mai făcut, bănuiesc că ai multe de spus. Iubesc marea! Da…o iubesc de când am văzut-o prima oară, aveam doar vreo 3 anișori. Îmi aduc aminte cât de mirată am fost când am văzut acea întindere mare de apă. La început, mi-a fost frică de tine, dar apoi mi-ai vorbit și m-ai mângâiat ușor pe picioare. M-am îndrăgostit iremediabil de tine!

De data aceasta, am adus cu mine cele două comori ale mele. Vreau să le cunoști, să le îmbrățișezi și pe ele cum o faci cu mine. Îți vor ridica castele de nisip și vor alerga, încercând să îți prindă valurile. Vreau să vadă totul, să înțeleagă de ce iubesc atât de mult marea. Dacă aș putea aș dormi noaptea pe plajă, dar…au trecut anii tinereței, când căutam distracție și nu confort. Acum am nevoie de relaxare, de liniște și de confort pentru a îmi asigura o vacanță de succes. Totul începe cu un hotel modern, unde să mă pot bucura de confort și de servicii de calitate.

O cazare modernă, confort, calitate…așa începe un sejur de neuitat la mare

Pe malul Mării Negre, se înalță semeț la doar 25 de metri de plajă, Hotel Aurora Mamaia. Un hotel de 2* SUPERIOR, renovat complet în anul 2008, Aurora primește îmbunătățiri astfel încât clienții să fie din ce în ce mai încântați la fiecare sejur în care revin.

HOTEL AURORA MAMAIA

Îmi place acest hotel, aici mă simt ca acasă. La recepție suntem întâmpinați cu zâmbete de o domnișoară tare drăguță.

Bună ziua. Bine ați venit la noi! ne spune cu o voce caldă, în timp ce le servește pe fete cu o bombonică.

Aveți camera 341, la etajul 10. Folosiți cu încredere liftul! Vă doresc un sejur minunat și pentru orice aveți nevoie, vă stăm la dispoziție, ne spune domnișoara înmându-ne cartela. Intrăm în liftul modern, care pare că stă pe loc, atât de silențios este și ajungem la etaj.

Deschidem ușa camerei, o curățenie impecabilă, totul sclipește. Camera este foarte cochetă, decorată în alb, gri și albastru. Mami, ce drăguț!, spune Ante apropiindu-se de pat. De aici îi zâmbesc două lebede delicate. Ies pe balcon și te văd. Ești atât de albastră și de mare! Da, tu…Marea Neagră. Fetele încep să alerge prin cameră, țipând în cor că le e foame, iar eu despachetez bagajele. Sunt mulțumită, întotdeauna am această stare de liniște de fiecare dată când ajung la mare. Pentru mine chiar este o relaxare totală, aici mă simt foarte bine!

Trebuie să ascult urletele fetelor, ne schimbăm și mergem să mâncăm ceva. După 4 ore de mers cu mașina, este normal să le fie foame. Intrăm și rămânem plăcut surprinși. Restaurantul Aurora este o locație extrem de modernă și de elegantă. Este aranjat foarte cochet, ne place servirea ireproșabilă, iar mâncarea este gustoasă.

Ideal pentru copii, loc de joacă, piscină…este un vis!

Și pentru că era destul de devreme să ieșim la plajă, dar parcă nu ne venea să ne retragem în cameră încă din prima zi a noastră la mare, am dus fetele la locul de joacă special amenajat. Am preferat să stăm cu ele, să le supraveghem, de mâine sigur vor sta numai aici…Iar Sofia este încă mică, se poate lovi…Dar este foarte drăguț pentru ele, deja și-au făcut prieteni…

Dar frumusețea zilei abia acum începe…o distracție la piscină. O piscină cu bazine ultramoderne, cu un bazin special pentru copii. Da…asta ne-am dorit, un hotel cu piscină. În timp ce noi ne savurăm

băuturile, fetele se distrează de minune. Și-au făcut prieteni, aleargă, se joacă cu mingea, cântă. În timp ce noi lenevim la soare, fetele se bălăcesc în piscină, fericite. Condițiile pentru copii sunt excelente aici, piscina pentru copii dispune de un sistem de tratare a apei cu Ozon, având o adâncime de doar 70 cm…pentru a se evita pericolul de accidentare. De aceea stau atât de liniștită…nu există nici un pericol!

Seara ieșim la plimbare pe faleză. Serile sunt pentru plimbări la malul mării, pe nisipul care abia s-a mai răcorit. Admirăm luna, mare, care se oglindește în luciul apei, privim fascinați valurile care se sparg de țărm, ascultând acel sunet inconfundabil de mare.

Distracție, relaxare, momente unice

Mi-am propus ca anul acesta să vizitez și câteva obiective turistice din stațiunea Mamaia și din orașul Constanța. Astfel, primul pe listă este cu siguranță Satul de Vacanță. Îl adoram când eram mică, eram atât de entuziasmată de lumini, de culori, de toate tagadelele acelea…vreau să le ofer și fetelor posibilitatea de a se distra fericite în acest tărâm minunat, atât pentru copii, cât și pentru adulți. Nu putem rata Aqua Magic, primul parc acvatic din România. O atracție a litoralului românesc este Telegondola, o călătorie cu aceasta durează 8 minute, dar vom avea parte de o aventură pe cinste, o distracție maximă, o priveliște minunată a stațiunii Mamaia de la 50 metri înălțime.

Imagini pentru telegondola mamaia

Sunt atât de multe obiective, pe care cu siguranță nu vom avea timp să le vizităm, însă nu avem cum să ratăm Delfinariul, Planetariu și Microrezervația. În mijlocul lacului Siutghiol, vom ajunge la insula Ovidiu, locul în care a compus poetul latin Ovidiu, aflându-se în exil în Tomis.

Imagini pentru lacul siutghiol

Marea este minunată, o iubesc, litoralul românesc este perfect, însă pentru a te bucura de un sejur de vis este nevoie de confort, curățenie, servicii de calitate, o locație liniștită, cu personal profesionist și amabil, preparate proaspete și delicioase! Bucurați-vă de mare, ascultați-o, înotați, stați pe cearceaf la soare, fotografiați apusuri și răsărituri spectaculoase, toate acestea împreună cu un cocktail oferit de Hotelul Aurora din Mamaia.

Acest articol participă la proba nr 8 din Spring SuperBlog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.