În numele regelui, Dolf Lundgren salvatorul lumii

De ce am ales În numele regelui? Pentru că îmi place Dolph Lundgren, joacă bine, arată bine şi pe lângă asta, mi-a plăcut filmul.

În numele regelui, un film de acțiune, o poveste, un personaj excelent

Dolf Lundgren, un fost soldat al Forțelor Speciale este azvârlit în vremuri medievale. Acolo, având datoria de a împlini o profeție antică, găsește izbăvire pentru experiențele prin care a trecut pe câmpul de luptă.

Dolph Lundgren este unul dintre cei mai cunoscuți actori de filme de acțiune.

in numele regelui

Are 57 de ani, însă Dolph Lundgren continuă să apară în filme de acțiune. Acestea au fost şi rămân pasiunea vieții lui. Un personaj cu totul deosebit în peisajul cinematografic, Dolph Lundgen sfidează orice regulă şi demonstrează că inteligența şi luptele fac casă bună.

Actorul este un paradox total: are IQ peste medie, diplomă în industria chimică, este maestru în arte marțiale şi cunoscut cel mai mult pentru rolurile de bătăuş.

Dolph a vorbit despre rolul său care l-a lansat la Hollywood, Drago din Rocky IV: „Într-un fel a fost o binecuvântare, pentru ca m-a scos din anonimat şi m-a făcut cunoscut. Însă, pe de altă parte, lumea m-a asociat foarte mult cu acest personaj, deşi suntem foarte diferiți. A durat mult timp până să scap de acest stigmat.

În filmul În numele regelui joacă alături de o superbă parteneră pe care o convinge să-i fie alături în dificilele misiuni pe care le va întreprinde.

Filmul este fain, te prinde. La un moment dat, ai impresia că s-a terminat prea repede. Sau cel puțin eu aşa am considerat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.