O săptămână minunata tuturor!

O nouă săptămână tocmai a început! Încă puțin şi se termină şi luna martie. Imediat vine Paştele…şi parcă ieri am sărbătorit Crăciunul…Nu îmi vine să cred cât de repede zboară timpul! Nu mai avem timp pentru plăcerile noastre, ar trebui să ne focusăm pe toate acele lucruri care ne plac şi pe care dorim să le facem!

Săptămână

Ziua de luni este cea mai grea. După weekend este atât de dificil să te trezeşti dis de dimineață! M-a trezit soțul…să nu cumva să închid telefonul, cum am obiceiul să fac 😛

Abia am avut forța necesară să mă târăsc până la bucătărie să beau o gură de cafea. Hmmm…e rece 🙁 O bag în cuptor să o încălzesc puțin şi alerg la baie să mă spăl. Fetele încă dorm…atât de frumos! Încă puțin şi trebuie să o trezesc pe  Ante…mititica, nici nu-mi vine. Zâmbeşte în somn, cred că visează ceva frumos. Ziua de luni e cea mai grea şi pentru ea…

Mă întorc în bucătărie şi savurez cafeaua. Acum parcă e puțin mai bine. Trăiască cafeaua şi cel care a inventat-o! Acum putem să începem ziua fresh, în formă!

O săptămână plină de bucurii şi împliniri!

Asta vă doresc! Pe mine mă aşteaptă o săptămână plină. În continuare, Sofi stă acasă…încă tuşeşte şi are mucişori…e a 5a săptămână. Doamne, când ne-o trece şi nouă răceala asta? Sper cât mai curând. Ante face vaccinul de 6 anişori, am emoții, sper să fie bine. Trebuie să ne pregătim de concursul Comper…acum bate la uşă. La prima etapă am fost mai sârguincioase…am terminat mai repede. Acum mă simt foarte obosită şi văd că nici ea nu mai e aşa în formă.

Să ne bucurăm de încă o săptămănă frumoasă, să avem parte numai de realizări şi să fim sănătoşi! Este ceea ce îmi doresc, atât pentru mine…cât şi pentru voi!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.