O enciclopedie interesantă pentru copii, informații utile, răspunsuri pentru micii curioși

Știm cât de curioși sunt micii noștri poznași, au o mulțime de întrebări la care așteaptă răspunsuri, de aceea o enciclopedie interesantă este exact ce le lipsește. Pentru Ante am descoperit la librăria online Libris.ro răspunsuri la multe întrebări ale ei. A fost încântată să descopere informații pe care le cunoștea despre nașterea unui copil, despre cum se dezvoltă el. A aflat despre un schelet și din ce este format corpul omenesc, pentru ce ne este necesar creierul, precum și care sunt cele cinci simțuri. Enciclopedia a învățat-o despre inimă și sânge, plămâni, precum și importanța unei alimentații sănătoase, dar și a mișcării pentru menținerea sănătății corpului.

Corpul omenesc – o enciclopedie care îi ajută pe copii să înțeleagă corpul, să acorde o atenție sporită sănătății

Toate acestea le-a învățat din Enciclopedia celor mici- Corpul omenesc, care face parte din categoria Atlase, enciclopedii copii. Lucrarea este scrisă de Anne Royer și o găsiți la Libris.ro la un super preț.

Enciclopedie

Și pentru că suntem un bobocel silitor, în clasa pregătitoare, am comandat și Primul meu Caiet de școlar. Clasa Pregătitoare. Pentru că îi place să învețe, să citească și îi place foarte mult matematica, i-am cumpărat de când a început școala diferite cărți și caiete pentru clasa pregătitoare. Acest caiet integrează toate materiile pe care le face la școală:

  • Comunicare în limba română
  • Matematica și explorarea mediului
  • Dezvoltare personală
  • Muzică și mișcare
  • Arte vizuale și activități practice.

Este structurat extrem de bine, astfel încât, pe fiecare pagină a caietului, poate rezolva exerciții din fiecare aceste materii. Ea a fost foarte încântată de caiet, care face parte din categoria Clasa Pregătitoare  a librăriei online Libris.ro, scris de Alina Nicolae-Pertea, Dumitra Radu.

Librăria online Libris.ro ne aduce foarte multe materiale pentru copii, atât pentru cei preșcolari, cât și pentru cei școlari, cărți, caiete, enciclopedii pe care le vor îndrăgi cu siguranță. Și pentru că este o librărie care își respectă clienții, să știți că transportul este gratuit prin curier rapid, oriunde în România, pentru comenzi de minimum 30 de lei.

32 de comentarii


 1. Nepotica mea e obsedata de carti, pasionata de citit. O sa ii cumpar si eu ei aceasta enciclopedie.

  Răspunde

  1. Ante a inceput sa o citeasca imediat ce a primit-o, i s-a parut extrem de interesanta…ii explica Sofiei 😛

   Răspunde

 2. Ce amintiri imi trezesti cu acest articol…lucram cu ei de cand erau mici, la gradi’, si acest lucru se vede….informatiile acumulate la momentul potrivit sunt cele care ii ajuta sa aiba baza pentru mai tarziu!
  Spor la invatat!

  Răspunde

    1. Daaaa….cand am inceput clasa pregatitoare aveam niste emotiiiii…oare ii va placea, oare voi trage de ea…dar nuuuuu…vrea sa citeasca, sa scrie, sa faca adunari, scaderi…chiar ii place. 🙂

     Răspunde

     1. Oh, ce bine!
      Nu pot zice decat…tine-o tot asa pentru ca e important sa ii placa si sa prinda drag sa lucreze 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.