Scrisoare pentru fetițele mele!

Scrisoare pentru fetițele mele,

Această scrisoare este pentru voi, despre voi, dragele mele fetițe. Nu cred că există bucurie mai mare pentru o mămică ca aceea de a îşi strânge în brațe minunile. Încă din clipa în care ați venit pe lume, ne-ați înseninat viața, nouă, părinților voştri.

Sunteți precum razele soarelui pe care pământul le aşteaptă cu atâta nerăbdare. Vă asemănați cu picăturile de ploaie, ce ajută roadele să crească.

Fiecare mămică este mândră de puii ei, la fel şi eu sunt mândră de voi, fetițele mele iubite. Chiar dacă mă mai enervez şi mai ridic tonul la voi, să mă iertați. Nimeni nu primeşte şi instrucțiuni când apare un bebe. Cu toții greşim. Învățăm din mers…La fel şi eu, am tremurat lângă voi la prima febră, am plâns şi eu atunci când v-a durut ceva, m-am bucurat împreună cu voi când v-a bucurat ceva.

Fiecare realizare a voastră este şi o realizare a mea. Am încercat să vă învăț cât mai multe lucruri astfel încât să vă fie bine. Sper că am şi reuşit! Îmi doresc să vă iubiți toată viața la fel de mult cum vă iubiți acum. Contează foarte mult să vă aveți una pe cealaltă, să ştiți că întotdeauna va fi cineva care vă va şterge lacrima sau se va bucura alături de voi!

Fiecare va avea o familie la un moment dat, dar sora rămâne soră! Asta vreau să nu uitați niciodata! Şi niciodată, indiferent de motive, să nu vă îndepărtați una de cealaltă!

Voi sunteți realizările noastre, nu contează averea, maşinile, casele, cât contează copiii pe care îi laşi în urmă. Şi educația pe care le-o oferi!

Voi sunteți rațiunea noastră de a trăi, motivul pentru care zâmbim. Zâmbim chiar şi atunci când greutățile ne apasă. Zâmbim chiar şi atunci când simțim că nu mai putem. Vă luăm în brațe, ne dați putere, ne ridicăm şi înfruntăm orice obstacol!

Pentru voi, din dragostea pe care v-o purtăm, vom înfrunta orice, vom ține piept tuturor greutăților! Pentru că vă iubim! Pentru că vă adorăm! Pentru că voi dați un sens existenței noastre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.