Noul Beauty and the Beast

Ați văzut Beauty and the Beast? A fost acum două zile la TV. Frumos…ne-am uitat. Un film de animație care mi-a plăcut şi acum.

Ei bine, 2017 vine cu un nou film, cu noi actori…aceeaşi poveste.

Ema Watson este noua Belle din Beauty and the Beast!

Nu ştiu voi,dar mie îmi place mult Ema Watson, este delicată, firavă, frumoasă. Este perfectă pentru rolul lui Belle.

Aceeaşi poveste…Maurice, tatăl lui Belle se rătăceşte în pădure şi ajunge la castelul Bestiei. Este aruncat într-o temniță pentru că a îndrăznit să pătrundă în castel. Acasă, îngrijorată, Belle pleacă în căutarea lui, ajungând la castel. Servitorii transformați în diverse obiecte sunt siguri că ea este aceea care îi va salva.

Îl roagă pe Bestie să facă schimb cu tatăl ei, să îi dea drumul acestuia, care este foarte bolnav. Gândind la fel ca servitorii lui, Bestia acceptă.

În încercarea de a o apropia de Bestie, servitorii sunt tare haioşi. Bestia îşi schimbă total comportamentul față de Belle şi este tare simpatic. O salvează din ghearele unor lupi, dar îi redă şi libertatea atunci când află amândoi că tatăl ei este pe moarte.

Când îşi dă seama că este îndrăgostită de el? Atunci când realizează că Gaston, bărbatul fatal care o curtează vrea să îl omoare pe Bestie.

Este un film pentru copii, extrem de drăguț. Mie mi-a plăcut animația. Chiar sunt curioasă să văd şi acest film din anul 2017.

Voi ați văzut filmul? Cum vi s-a părut?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.