Şi tu eşti dependentă de ciocolată?

Ei bine…da, mi-ați aflat micul, mare secret: sunt dependentă de ciocolată si de Cola. Dacă la Cola mă mai opresc câteodată, nu de alta, dar fetele nu au voie să bea…la ciocolată e mai greu. Le aştept să adoarmă şi devorez o ciocolată întreagă. 😛

Dependentă de ciocolată

Da, sunt dependentă de ciocolată şi nu mă tratez! 😛

De ce aş face-o? Pe mine nu mă îngraşa…cel puțin nu până acum. Îți dă energie, te scapă de stres…O tabletă de ciocolată îți dă aripi :)) Mmmm…şi ce bună este! Nu am pretenții…îmi place şi ciocolata neagră, şi cea albă, cu alune, migdale, cocos…ciocolată să fie!

Ciocolată este cunoscută de mai bine de 4000 ani. La început, era preparată doar folosind pudra obţinută din procesarea boabelor de cacao. Boabele de cacao erau folosite de către azteci pe post de bani, atât de valoroase erau.

Ciocolata este apreciată şi pentru beneficiile pe care le aduce organismului nostru. Conține proteine, vitamina E şi B, acizi grași mononesaturaţi si polinesaturaţi, zinc, potasiu, magneziu, calciu, fier.

Pentru mine, ciocolata nu este o plăcere vinovată, ci una total nevinovată. Sunt exact precum copiii mici, când pun mâna pe o ciocolată, nu mă las până nu o termin pe toată! Iar fetele mele îmi seamănă atât de bine, doar că…nu le dau decât câte o bucățică de kinder.

De ce e bună pentru mine, iar pentru ele nu? Păi la cât sunt ele de agitate, cu siguranță ciocolata le lipseşte. Nu sunt stresate…deci nu au nevoie de ceva care să reducă stresul. Şi…este bună pentru copii, doar în condițiile în care este consumată în cantități mici. Da…probabil mămicile vor sări la gâtul meu…că ciocolata nu e bună deloc.

Voi ce dependență aveți, dragele mele? Vă place ceva atât de mult, încât să nu puteți rezista tentației de a mânca acel ceva? Dar ciocolata? Ciocolata vă place?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.