Ziua Z: Apocalipsa…super film

Aseară m-am uitat la Ziua Z: Apocalipsa. Mi-a plăcut atât de mult, încât am stat trează până la ora 3 târziu în noapte…

Ziua Z: Apocalipsa

Un film ce merită văzut: Ziua Z: Apocalipsa

Într-o zi ca oricare alta, Gerry se află într-un blocaj de trafic împreună cu familia sa. Instinctul său de fost investigator ONU îi spune că blocajul din trafic nu este unul obșinuit. Cerul este brăzdat de elicoptere de poliție, iar pe străzi e plin de polițiști pe motociclete.

Ceva face ca mulțimi de oameni să se atace cu ferocitate unul pe celălalt. Un virus letal care se propagă dintr-o singură mușcătură tansformă oameni sănătoși în creaturi de o sălbăticie greu de imaginat. Vecinii se întorc împotriva vecinilor, un străin amabil devine brusc un dușman mortal.

Nu se cunosc originile virusului, iar numărul celor infectați crește extrem de repede în fiecare zi. Devine astfel  rapid o epidemie globală.

Numărul celor infectați copleșește rapid efectivul armatelor lumii, iar guvernele devin din ce in ce mai neputincioase. Pentru a îşi şti familia în siguranță, Lane se vede obligat să se întoarcă la viața periculoasă pe care o dusese înainte de a se retrage. Trebuie să declanșeze o investigație globală căutând sursa epidemiei, dar și mijloacele prin care să poată fi oprită răspândirea sa.

Vedem un Brad Pitt îngrijorat pentru soarta familiei sale. Trece prin multe pentru a afla de unde a început totul, cu ce se luptă şi cum poate salva omenirea. Este ingenios, mi-a plăcut filmul. Mi-aş fi dorit un alt final…unul în care reuşeşte să îi elimine pe morții vii. Dar, din câte am înțeles urmează o continuare a filmului… Filmul ar fi fost si mai bun daca ar fi reusit sa ne explice si cum a apărut virusul.

Dacă vă plac filmele de genul, chiar îl recomand. Este un film cu zombie, cu mult peste celelalte filme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.