Cadă sau cabină de duş? Voi ce preferați?

În urmă cu 9 ani când am cumpărat apartamentul nu am stat deloc pe gânduri: cadă sau cabină de duş…Am scos cada aceea mare, care mi se părea că ocupă foarte mult spațiu, cadă veche…foarte veche, dar bună. Şi am pus o frumoasă cabină. I-am spus soțului:este mai practică, aşa baia noastră arată mult mai bine şi este foarte aerisită acum. De ce aveam nevoi de mai mult loc în baie? Habar nu am…

Acum între cadă sau cabină de duş, aleg cada…mare, încăpătoare, plină cu spumă

Toată lumea îmi spunea că fac o mare greşeală. Însă, încăpățânată fiind, nu am ascultat de nimeni. Aşa mi se părea mie mai ok. Aşa am considerat atunci.

Au venit fetele…şi treptat, ne-am dat seama ce bună era o cadă. Mai ales în zilele caniculare când ar fi vrut să se răcorească si ele. Dar unde? În cabina de duş? Nu aveau cum…cădița nu era suficient de înaltă şi chiar dacă ar fi fost, nu se puteau bălăci aşa cum şi-ar fi dorit.

Aşa încât am decis să schimbăm cabina cu o cadă frumoasă, suficient de mare, pe colț. Acum fetele puteau să se bălăcească de câte ori doreau pe zi. Plus puteam şi eu să mă relaxez în spumă…

Deci dacă stați pe gânduri între a alege o cadă sau o cabină, sfatul meu este să optați de la început pentru o cadă. Piticul mic are nevoie de băiță în fiecare seară şi este destul de greu să îi faceți în cădiță…Să aduceți apă în fiecare seară, pentru că nu încape în cabina de duş. Este foarte relaxant pentru copil să facă băiță în fiecare seară, se odihneşte mai bine noaptea. Deci…optați pentru cadă la baie, indiferent cât de micuță o luați. Are mai multe avantaje, de care vă veți bucura pe deplin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.