O dantură minunată, un zâmbet de milioane

Pentru mine…pentru tine…pentru ei…este important să avem o dantură minunată. Pentru că dantura este exact cartea noastră de vizită. Zâmbetul nu este atât de strălucitor, dacă arată dinți îngălbeniți, lipsă sau cariați.

o dantură minunată

Zâmbetul nu poate fi strălucitor fără o dantură minunată

Dar ce te faci dacă nu ai posibilitatea de a avea un zâmbet ca al vedetelor? Dacă dinții tăi nu arată atât de bine, încât îți este frică să zâmbești? Principalul tratament care îți poate oferi zâmbetul pe care ți-l dorești este coroana dentara, integral ceramică sau coroana zirconiu.

Dioxidul de zirconiu este un material care are capacitatea de a imita extrem de bine țesutul dentar. Este  folosit cu mare succes în medicina dentară pentru confecționarea capelor interne ale coroanelor dentare extrem de estetice, înlocuind clasicele aliaje metalice. Sunt sigură că acum îmi veți spune…bine, bine, dinți zirconiu preț enorm de mare…nu?

Ei bine…eu vă recomand coroane dentare din zirconiu la Clinica CityDent. Unul dintre cele mai moderne cabinete stomatologice, cu profesioniști care au în vedere nevoile, dar și așteptările clienților. Aici veți găsi servicii stomatologice de înaltă clasă, clinica CityDent oferind pacienților săi cea mai bună tehnologie existentă în domeniul stomatologiei.

Oxidul de zirconiu este inert, din punct de vedere termic. El realizează o barieră de protecție a pulpei dentare (nervul dintelui) împotriva variațiilor termice, care o pot afecta. Coroana din zirconiu are o transluciditate apropiată țesutului dentar, ea reflectând lumina naturală exact ca un dinte natural. Spre deosebire de coroana ceramică, care este opacă. De aceea este recomandată în cazul restaurării dinților frontali.

Pacienții au așteptări foarte mari atunci când pășesc pragul unei clinici stomatologice. De aceea, coroana zirconiu este des recomandată de către medici.  Iar în ceea ce privește întrebarea…dinți zirconiu preț mare?, să știți că prețurile sunt acceptabile. Iar calitatea serviciilor cred eu contează cel mai mult. Pentru că nu ne permitem să mergem în fiecare zi la un cabinet stomatologic și să beneficiem de coroana dentara, nu?

Zirconiul este un material cu proprietăți similare porțelanului ceramic, însă arată mult mai frumos și natural față de oricare alt material ceramic și este mai rezistent decât acesta la flexiune și duritate. De aceea coroanele de zirconiu sunt apreciate pentru frumusețea și naturalețea lor.

Vrei să ai un zâmbet de invidiat? Apelează la CityDent și vei străluci precum vedetele pe covorul roșu!

2 comentarii


  1. uf, eu am scapat deocamdata ca a reusit sa mi-l repare pe domnul dinte dar stiu ca voi avea si eu nevoie de coroana in urmatorii cativa ani si ma ia cu stare de rau ca nu-s chiar ieftine.

    Răspunde

    1. ufff…si eu am nevoie pe la stomatolog, dar mereu se intampla sa raceasca una din maimute si…s-au dus rezervele mele….astept varaaa

      Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.