În această seară…Zonă de impact!

Zonă de impact…Bruce Willis…un film de acțiune din anii ’90, pare un film de vizionat, nu? Astăzi la TV îl puteți vedea.

Zonă de impact, un Bruce Willis devenit paria al polițiștilor

Pe scurt, un detectiv de elită de la poliția din Pittsburgh își pierde slujba. Acest lucru se întâmplă după ce lansează în departament zvonul că unul dintre colegii săi este criminal în serie. Polițistul Tom Hardy, interpretat de către Bruce Willis, nu își pierde încrederea în sine, în sistem. Astfel încât va declanșa o luptă inegală împotriva scepticismului colectiv. Însă va lupta și împotriva modului feroce și enigmatic de operare al asasinului. Rămas fără servici, Hardy își dedică fiecare moment, fiecare zi și noapte deconspirării criminalului.

zonă de impact
Ajuns însă la un pas de a demonstra că a avut dreptate, polițistul Hardy se pomenește încet, încet, că nu mai are cui să îi dovedească acest lucru. Pe rând, toate fostele sale partenere sunt ucise. Stilul barbar de lichidare îl incriminează pe același polițist dedublat în asasin.

Bruce Willis se numără printre actorii mei preferați. Îmi place caracterul acestui actor, șarmul lui, rolul lui de justițiar. Mi s-a părut interesantă apariția actriței Sarah Jessica Parker, care are un rol ingrat și totuși reușește să se facă remarcată. Bruce este un actor foarte versatil, are un adevărat palmares cinematografic, o carieră incredibilă cu roluri diverse.

Împreună cu fratele său, David Willis, și cu partenerul de afaceri Stephen Eads, este co-fondator al Willis Brothers Films, o companie de producție de film cu sediul în Los Angeles. Bruce a fost recompensat cu o stea pentru filmele sale, situată în partea de nord, aria 6900, pe Bulevardul Walk of Fame din Hollywood. Specializat în filme de suspans, joacă de regulă rolul polițistului sau pe cel al detectivului curajos, inteligent și mucalit care alternează tirul gloanțelor cu cel al vorbelor de duh.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.