Haideți să îl ajutăm pe Vlăduț!

Sănătatea este cea mai importantă. Vă spune acest lucru o mamă…fetița mea cea mică este tare bolnăvicioasă, nu trece o lună fără să se îmbolnăvească. Însă, cu tratamentul dat de doctor, într-o săptămână este bine.

Astăzi vreau să vă vorbesc despre Vlăduț. Un băiețel care în urmă cu puțin timp era doar un şcolărel timid în clasa pregătitoare. Un băiețel căruia îi plăcea să se joace, începuse să învețe să scrie, să citească, să adune, să scadă. Acum…face toate aceste lucruri de pe un pat de spital.

Haideți să îl ajutăm pe Vlăduț! Împreună putem salva o viață!

Vlăduț are doar 7 anişori, este coleg de şcoală cu fiica mea cea mare. Recent a fost diagnosticat cu rabdomiosarcom embrionar, cancer de vezică, o boală rară cu o evoluție accelerată.

A trecut deja printr-o primă intervenție chirurgicală. Însă Vlăduț se confruntă cu dureri foarte mari, de nesuportat chiar şi pentru un adult. Fiecare minut care se scurge, îi înrăutățește starea de sănătate, are nevoie de o intervenție chirurgicală de specialitate. Tratamentul este unul de lungă durată, iar această intervenție se poate face numai în străinătate. Însă costurile sunt deosebit de mari pentru familia lui Vlăduț. Familie greu încercată, în urmă cu 2 ani, mama sa fiind diagnosticată cu cancer de col uterin. Mămica a lucrat la căminul unde merge şi fiica mea, însă s-a pensionat la doar 35 de ani.

Pentru o mamă este tare greu să îți vezi copilul suferind şi mai ales de o boală atât de nemiloasă. Orice mamă îşi doreşte ce este mai bun pentru copilul ei. Să vezi un copil vesel, iubitor de viață cum se chinuie pe un pat de spital este cumplit!

Persoanele care doresc să îl ajute pe Vlăduț îi pot dona bani în contul IBAN RO71BTRL01001201F21178XX, cont deschis pe numele mamei sale – Alina Nicoleta Ilinca, la Banca Transilvania. Împreună putem face un miracol!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.