Balerina, un film de animație interesant

Balerina este o animație frumoasă, un film pe care îl așteptăm să îl vizionăm. Dacă îți plac filmele de animație cu siguranță vei îndrăgi acest film.

Balerina

Un film de vizionat, o fetița ce devine star – Balerina

Filmul este o animație 3D, care prezintă aventura lui Felicie. Felicie este o tânără orfană care are o singură pasiune: dansul. Îi place să danseze atât de mult, dansul este tot ceea ce își dorește să facă.

Împreună cu Victor, cel mai bun prieten al ei care îşi doreşte să devină un inventator renumit, pun la cale un plan foarte îndrăzneţ. Urmăresc să fugă din orfelinat în Paris, Oraşul Luminilor şi al tuturor posibilităţilor.

Aici, Felicie va trebui să găsească forța de a lupta mai mult ca niciodată. Ea trebuie să se autodepăşească şi să înveţe din greşeli astfel încât să poată transforma în realitate cel mai nebunesc vis al său. Într-o bună zi, ea va deveni cea mai graţioasă balerină de la Opera din Paris.

Îmi place ideea filmului, o micuță săracă, fără părinți ajunge star. Este un film ce mi se pare educativ pentru copii. Dacă ai voință și o dorință suficient de mare, poți reuși în viață să devii ceea ce îți dorești. Tot ce trebuie să faci este să lupți și să nu permiți niciodată nimănui să te oprească din visare.

Copiii sunt atât de sensibili, de visători. Important este să nu le tai aripile și să le permiți să viseze. Să viseze cât mai mult! Trebuie să îi ajuți astfel încât visele lor să devină realitate. Sunt foarte mulți copii care au vise. Dar sunt foarte puțini copii care sunt încurajați să își urmeze visele.

Filmul mi s-a părut ideal, mai ales pentru părinți. Ei ar trebui să îl urmărească împreună cu copiii și să învețe cea mai importantă lecție. Ajută-ți copilul să îți îndeplinească visul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.