Trandafirul criogenat ține 25 de ani

O metodă originală de a păstra buchetul de flori mai mulți ani este trandafirul criogenat. Astfel îți poți păstra buchetul de mireasă din ziua nunții până la nunta de argint. Tare, nu?

Rose, Zăpadă, Gheaţă, Iarna, Rece, Frost, Înghețat

Dar ce înseamnă trandafirul criogenat?

Acesta este format dintr-o floare naturală înghețată. Avantajul este că trandafirul nu se ofilește, rămânând la fel de fragil ca un trandafir obișnuit.

Criogenarea se realizează cu o aparatură speciala care funcţionează pe bază de vid. Florile sunt ţinute pentru o perioadă de 3 săptămâni la minus 55 de grade Celsius. După aceea ne putem  lăuda și bucura de buchet pentru 25 de ani. Unii producători folosesc pentru conservare glicerina, alții însă folosesc substanțe speciale care extrag toată apa din flori. Următorul pas este să pictezi trandafirii în culoarea dorită.

Este o metodă de care nu am auzit până acum, o metodă care îmi place și care îți acordă multe avantaje. Unul din acestea, după cum vă spuneam, ar fi acela că te vei bucura de buchetul de mireasă mulți ani înainte. Nu am văzut până acum un trandafir criogenat, însă mi-ar plăcea să primesc unul. Măcar pentru a vedea cum arată o astfel de floare înghețată.

Sunt sigură că o doamnă s-ar bucura să primească o floare care să rămână la fel de delicată și de firavă pentru 25  de ani. Nu-mi vine să cred ce s-a mai inventat…dacă în urmă cu câțiva ani îmi spuneai că într-un viitor apropiat voi putea primi flori criogenate, ți-aș fi râs în nas. Florile…care sunt cele mai firave sa poată fi înghețate? Neah…Dar iată că da, se poate, există și din câte am înțeles prețul unui trandafi de acest fel variază între  50 și 100 lei. Acceptabil, zic eu!

Trandafirii criogenati sunt un cadou minunat, care va rămâne o amintire extrem de frumoasă a unui eveniment important și special din viață. Datorită culorilor sale aprinse, trandafirul criogenat va înfrumuseța fiecare cameră, indiferent cât de luminoasă sau întunecată, plictisitoare, veselă poate fi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.