Îngrijire personală, Biasicom te ajută

Orice femeie are nevoie de produse de îngrijire personală. Un ondulator, un epilator, o perie rotativă, un uscător de păr, periuță electrică…sunt doar câteva exemple de produse care nu lipsesc din casa unei doamne. De fiecare dată când plecăm din casă, ondulatorul ne ajută să ne aranjăm. Coafura rezistă, nu? Bineînțeles, produsele de îngrijire personală de la Biasicom ne ajută în fiecare zi.

Oricând ai nevoie, Biasicom îți oferă produse de îngrijire personală de calitate

Pentru mine este mult mai uşor să îmi fac cumpărăturile online. Stau în fotoliul meu relaxant, cu laptopul pe picioare şi navighez printre site-uri. Aşa s-a întâmplat şi când am descoperit Biasicom, un mare magazin online. Aici nu găsim doar îngrijire personală, ci şi electrocasnice mari şi mici, produse sanitare, produse pentru confortul casei.

La fiecare produs sunt trecute toate informațiile de care ai nevoie. Livrarea se face direct la domiciliul tău,fără ca tu să fii nevoit să cauți transport pentru produsul pe care vrei să îl cumperi.

De fiecare dată când am nevoie de ceva,intru pe site-ul Biasicom si caut. Aici am găsit întotdeauna ceea ce mi-am dorit.

În momentul în care mi-am dat seama că vechiul meu epilator nu îşi mai face treaba, am pornit în căutarea altuia. Am descoperit un epilator Philips Satinelle, alb cu doua viteze. O bijuterie…da, aşa l-am considerat încă din primul moment în care l-am văzut. Prețul este extrem de bun, iar produsul ştiu ca este foarte delicat cu pielea mea.

Un păr strălucitor are nevoie de anumite produse de îngrijire, nu?

Fetița mea are părul destul de lung și i se usucă foarte greu. Mă chinui foarte tare cu uscatul, dar noul uscător de păr Philips negru sunt sigură că va face față cu brio la provocare. Are două viteze, un nou motor ce poate atinge 105 km/h viteza aerului. Rezultatele sunt profesionale, conducând la un păr frumos și mătăsos. Strălucirea suplimentară e dată de cel puțin 4 ori mai mulți ioni ca la alte modele Philips. Acest tratament intensiv cu ioni conduce la un păr extrem de strlucitor. Hmmm…sigur vă doriți așa ceva, nu?

Uscator de par Philips Pro BHD177/00, 2300 W, 2 viteze, Negru

Philips este firma de care sunt îndrăgostită. Părul meu este destul de fin și fără volum. În fiecare dimineață am nevoie de el puțin 30 de minute să îl aranjez. Însă cu ajutorul ondulatorului Philips pe care l-am găsit la Biasicom, voi reuși să realizez bucle și onduleuri cu aspect natural. Și nu, nu îmi fac griji că mi se va arde părul sau îl voi deteriora, pentru că acest ondulator exact asta promite să nu facă. Are un înveliș moale care asigură coafarea fără nici un pericol de ardere, deci în siguranță. Indicatorul unic îmi va indica când bucla este gata, prin alerta sonoră pe care o emite. Deci nu voi trebui să verific de nenumărate ori, voi aștepta liniștită să fiu anunțată.

îngrijire personală

Dacă v-am captat atenția, vă recomand Biasicom, un magazin cu peste 20 de ani de activitate. Numerele de telefon la care puteți comanda sunt 0363-401635 / 0731-800224, de asemenea puteți discuta și prin email online@biasicom.ro. Puteți da un like la pagina de facebook, astfel veți fi la curent cu toate noutățile și promoțiile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.