The Transporter, regulile sunt făcute pentru a fi încălcate

Când a apărut The Transporter abia așteptam să îl văd. Este un film interesant și chiar merită vizionat. Jason Statham joacă super bine, are un farmec aparte. Are stil, umor și este irezistibil.  Nu te plictisești, filmul este plin de acțiune, suspans și urmăriri alerte.

The transporter

The Transporter, un film de nota 10!

Frank Martin este un fost membru al Forțelor Speciale. Duce o viață liniștită în Franța, locuind pe malul Mării Mediterane. Pentru a își câștiga existența, Frank lucrează ca și curier special, oferindu-și serviciile celor care îl solicită. Se ocupă cu transportul de colete, inclusiv umane, dintr-un loc în altul. Nu pune însă întrebări. De cele mai multe ori, pentru a-și duce la bun sfârșit misiunile pe care le acceptă, Frank  urmează niște reguli proprii, stricte, pe care nu le încalcă niciodată.

Regula nr. 1: nu încălca înțelegerea.
Regula nr. 2: fără nume – nu trebuie să știi cine te-a angajat sau ce conține „coletul” de livrat.
Regula nr. 3: nu te uita niciodată ce este în colet.

Nici livrarea pe care trebuie să o facă acum nu diferă cu nimic de precedentele. Persoana care l-a angajat este cunoscut sub pseudonimul ‘Wall Street’, iar Frank nu pune prea multe întrebări, urmându-și regula nr. 2. Dar coletul pe care îl primește acum este unul mișcător și Frank nu se poate abține. Încalcă regula nr. 3 și îl desface. Înăuntru găsește o superbă domnișoară, având un căluș în gură.

Deși urma regulile pe care nu le încălcase niciodată, de data aceasta le încalcă pe toate, uitând că astfel își asigura supraviețuirea. Urmează astfel câteva întâmplări care presupun dezvăluirea unor secrete șocante, diverse complicații, ba chiar pericole de moarte. Este un film de acțiune antrenant, a cărui concluzie este că legile sunt făcute să fie încalcate.

Ca majoritatea filmelor cu Jason Statham și The Trasnport este foarte bine realizat, un film cu extrem de multă acțiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.