Server Config te ajută să îți schimbi laptopul

Poate că nu ați auzit de Server Config, dar atunci când ai nevoie de ajutor este primul care ți-l dă. Eu recunosc că, atunci când vine vorba de tehnologii, de IT sunt depășită. Nu mă pricep să fac diferența. Așa cum nu mă pricep nici să fac diferența între second-hand și refurbished. Vreau să îmi cumpăr un laptop refurbished, dar nu știu ce model, care este mai bun și dacă este OK să achiziționez un refurbished. Și mai am nevoie de un răspuns: se merită să iau unul refurbished sau ar trebui să iau unul nou?

Server Config

Server Config mi-a răspuns la toate întrebările

Pentru început am avut întrebări în legătură cu produsele refurbished. Ce sunt acestea? Produsele refurbished sunt echipamente IT, care au configuraţii solide. Acestea sunt create special pentru mediul de afaceri. Întâlnim în această categorie produse ale unor branduri precum Dell, HP, Lenovo, Fujitsu-Siemens. Produsele arată foarte bine şi funcţionează la fel de bine.

Au un grad de uzură foarte mic, de cele mai multe ori insesizabil, prezentând un aspect vizual plăcut.

Ce sunt produsele Second-hand? Produsele second hand sunt echipamente IT cu configuraţii solide. Ele sunt într-o stare perfectă de funcționare, însă pot prezenta anumite zgârieturi pe carcasă sau pot exista defecte optice. Acestea sunt produse ale unor branduri precum Lenovo, Fujitsu Siemens, Dell, HP.

Care este diferența între refurbished și second-hand?

Diferenţa majoră între produsele refurbished şi produsele second-hand este de natură estetică. Produsele refurbished arată mult mai bine decât cele second-hand. Însă trebuie să știți că toate echipamentele second-hand sunt testate individual astfel încât există asigurarea că funcţionează conform standardelor.

Toate produsele pe care le găsim aici sunt de calitate, pentru fiecare defect, dacă există, ești informat. Beneficiezi de garanție pentru fiecare produs achiziționat.

Ritmul în care înaintează tehnologia mă cam înfricoșează. Deși nu de mult, habar nu aveam ce înseamnă refurbished, acum vă recomand și vouă să cumpărați dacă aveți nevoie. Ni se dă posibilitatea de a achiziționa echipamente de o calitate înaltă,  la un preț mai mult decat accesibil. Și totul doar prin alegerea echipamentelor IT refurbished. Extrem de interesant, nu?

Tot ce mai trebuie să știți este că magazinul Server Config se găsește și fizic la adresa Str. Bobâlna, Nr. 8-10, Aleșd, Bihor, 415100, Romania. Pentru informații cu privire la produse și vânzări, putem apela la nr. de telefon: 0359.422.166, 0770.509.776, 0740.073.950 sau email: contact@server-config.ro. Server Config poate fi găsit și pe pagina de facebook, astfel încât să fiți la curent cu cele mai noi informații.

3 comentarii


  1. Acum ceva timp ma gandeam sa imi cumpar un laptop refurbished, dar pentru ca nu am reusit sa imi dau seama care este diferenta dintre el si un laptop second hand am renuntat. Acum daca ma gandesc mai bine, cred ca as putea acorda o sansa unor astfel de produse.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.