Primăvara începe cu Spring SuperBlog

Primăvara este anunțată de păsărelele ce ciripesc voioase. Este ora 9 şi deja razele soarelui ne mângâie prin ferestre. O aşteptam…natura se trezeşte la viață. Precum ursul, ies şi eu din hibernare şi mă bucur de temperaturile ce ne îmbie să ieşim la plimbare.

Dar ştiți voi ce mă mai bucură? Mâine este 1 martie, este ziua Mărțişorului,dar şi ziua în care se dă start maratonului Spring SuperBlog 2017.

Primăvara

Primăvara soseşte la pachet cu SuperBlog

Să particip…să nu particip…De când am văzut anunțul pe pagina de facebook ma gândesc şi mă răzgândesc. Stau prost cu timpul…foarte prost. Mi-aş dori ca ziua să aibă cel puțin încă două ore, să îmi pot termina şi eu treburile.

De când am descoperit SuperBlog m-am îndrăgostit iremediabil. De competiția în sine, de organizatori…da, Claudia este minunată, de unele probe, de unele jurii.

Prin urmare, mă aliniez şi eu timid la linia de start, având drept obiectiv parcurgerea întregii competiții. Îmi doresc să nu abandonez pe parcurs, să duc până la linia de finish întreaga luptă. Căci asta va fi: o luptă! O luptă cu timpul! Dar sper să reuşesc!

Prințesa mea cea mare m-a văzut gânditoare şi m-a întrebat ce am. M-am destăinuit ei ca unui om mare. I-am spus că îmi place să mă apuc de ceva abia când sunt sigură că voi reuşi să duc la bun final acel ceva. Şi, asemenea unui matur, m-a asigurat de toate lucrurile pe care le va face ea, în locul meu, pentru ca eu să scriu. Ei bine…ce să mai spun…trebuie să mă înscriu, mai ales că am aşa un mare ajutor lângă mine. Nu-i aşa?

Dacă nu ați aflat încă, Spring SuperBlog 2017 începe mâine. Aşadar, să unplem stilourile cu cerneala din călimara plină, să desfacem topul de hârtie şi să punem creierul la contribuție. Dezlegați creativitatea şi hrăniți-o!!! Să avem baftă!

5 comentarii


  1. Tu esti oricum câștigătoare. Scrii din suflet, curat, cu buburuzele datatoare de inspiratie si forta. Succes, Diana! Te sustin, acum și mereu!

    Răspunde

        1. Iti doresc insanatosire cat mai grabnica!!! Si pitica mea a fost tare bolnavioara, ne-a chinuit o enterocolita care ne-a tinut vreo 4zile in spital…de unde am furat si o laringita :((( rezultatul 12 zile de injectabile 🙁 Asa ca…sanatatea este cea mai importanta. Tu fa-te bine repede, ca pe noi tot aici ne gasesti! :*

          Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.