O oră de somn pentru mine, vă rog!

Aş mai vrea măcar o oră de somn…Astăzi nu am auzit soneria telefonului. Sau poate am auzit-o, dar l-am închis fără să realizez. Când a venit soțul să mă trezească, îmi venea să îl bat. Ştiu că m-am rățoit putin la el…Dar, trebuia să mă ridic din pat. El pleca la serviciu, iar asistenta urma să vină să îi facă Sofiei ultima injecție şi să îi scoată branula.

Aşa că, vrând-nevrând m-am dat jos din pat şi m-am îndreptat spre bucătărie. Să iau o gură de cafea. Dar vasele care mă aşteptau în chiuvetă m-au făcut să mă întorc. Am intrat în baie şi am aruncat o privire în oglindă. Parcă nici nu mă mai recunosc. Părul prins într-o coadă de cal, ochii adânciți şi vineți de zici ca m-a bătut soțul. Atunci am realizat că am nevoie de somn!

Oră de somn

Voi ştiți de unde pot cumpăra măcar o oră de somn?

Dacă aş auzi că se vinde pe undeva, m-aş înființa la coadă de la prima oră a dimineții. Să fiu sigură că nu o ratez. Nici nu ştiu de când am rămas atât de în urmă cu somnul. De când a început Ante şcoala…de când nu mai reuşesc să mă încadrez în cele 24 de ore…Nici nu mai contează, zic eu…Contează doar că vreau să dorm…să mai dorm o oră în plus în fiecare dimineață. Să mă bag în pat cu o oră mai devreme…Indiferent cât aş încerca, nu reuşesc.

Aşa că, dacă aveți cumva vreo oră de somn în plus care nu vă mai trebuie,faceți un amar de bine şi dați-mi-o mie. Tare bine mi-ar mai prinde! Iar dacă sunteți mai multe persoane darnice, m-aş alege chiar cu mai multe :)) Ce bine ar fi!

Hai v-am țucat, fug să îi fac Sofiei aerosolii. Poate scăpăm şi noi mai repede de tuse!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.